La presentadora Raquel Sánchez Silva somrient i amb ulleres de color marró

Raquel Sánchez Silva, trista durant les seves vacances: La salut li impedeix gaudir-les

Raquel Sánchez Silva es quedarà sense una de les coses que més li agraden a l'estiu: bussejar

Raquel Sánchez Silva està de vacances. Però, no les està gaudint com li agradaria. I és que s'ha vist allunyada d'una de les coses que més li agraden, el busseig.

La presentadora, com moltes altres persones, ha aprofitat el mes d'agost per prendre uns dies de descans, però una malaltia sembla estar amargant una mica el moment de desconnexió.

Ella mateixa ha sigut qui ho ha explicat a través del seu compte d'Instagram. Ha explicat en una publicació el que passa actualment amb la seva salut i que no li està permetent fer tot el que li agradaria.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Una sinusitis aguda diagnosticada al juliol em manté lluny del meu blau», ha explicat la presentadora de 'Maestros de la costura'. I amb «el meu blau» es refereix a la mar.

Així és, Raquel Sánchez Silva sembla ser una enamorada del mar, encara que aquest any no està podent gaudir-ne tal com li agradaria. «Qui em coneix bé sap que hi ha molt poques activitats que em facin més feliç que bussejar. Per a mi és una part essencial de la meva vida», ha explicat als seus seguidors a través d'Instagram.

«Sempre he pogut bussejar i mai he tingut problemes mèdics que m'ho impedissin fins aquest estiu», ha seguit explicant. S'ha referit així a la sinusitis que enguany l'ha allunyat de la mar.

La sinusitis, a la fi i all cap, és una inflamació del teixit que recobreix els sins paranasals, uns espais plens d'aire en el crani. Aquests se situen per darrere del front, galtes, ulls i els ossos del nas.

Quan aquests estan sans, permeten que l'aire i els mocs puguin realitzar el seu recorregut, sortir i entrar, de forma habitual i sense complicacions. Es tracta aquest del patiment que estaria tenint Raquel. I ja ha deixat clar que no li permet fer l'activitat que tant l'apassiona a l'estiu: bussejar.

«Un bloqueig invers molt dolorós (en un ascens que es va fer etern) em va deixar clar que no era cap broma», ha explicat. Així ha deixat clar que no està disposada a assumir riscos amb la malaltia que ara té. «M'han dit que em curi bé».

Un estiu sense la seva passió, el busseig

És per això que potser per a ella aquest estiu no serà tan especial com sempre. «Tinc l'ànima rara perquè em falta la profunditat i el silenci que només trobo allà», ha assegurat.

Malgrat això, ella mateixa ha assegurat que espera recuperar-se tan aviat com es pugui per poder tornar a estar sota el mar de nou. Això que tan feliç la fa. «Fa setmanes que em recupero i espero poder bussejar abans que un altre estiu se m'escapi».

És així com la presentadora ha deixat clar que si hi ha alguna cosa que l'apassioni a la vida, és bussejar i el mar en general. Per això mateix ha confessat: «Si no pot ser, la tardor serà una miqueta més trist».

«El meu amor pel mar no té límits i sense ell soc una miqueta menys jo», ha acabat per escriure en el comentari de la publicació en el seu compte d'Instagram.

De tota manera, Raquel Sánchez Silva no està desaprofitant per res les seves vacances. Cert és que sembla que, de moment, es quedarà sense bussejar, però això no li impedeix fer altres coses.

De moment sembla que s'ha anat a Mallorca. Allà gaudirà de la relaxació de l'illa i les seves platges i a trepitjar el mar, encara que sigui només una miqueta per no empitjorar el seu problema de salut.

Així ho ha mostrat en una altra publicació en el seu Instagram en què se li veu del més feliç en les cristal·lines platges de l'illa.