Una dona embarassada

Nou embaràs d'una famosa de 'Gran Hermano' (i és el vuitè)

Verdeliss, exconcursant de 'Gran Hermano', anuncia que està embarassada del seu vuitè fill

Verdeliss ha fet públic en les seves xarxes socials l'embaràs del seu vuitè fill. L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP', al costat d'Aritz, ha revelat la feliç novetat de forma molt sorprenent. Així, Verdeliss ha ensenyat en el seu Instagram el resultat positiu del test d'embaràs i ha confessat que ja està de quatre mesos.

Verdeliss anunciava així la gran sorpresa: «La panxeta començarà a aparèixer i prefereixo evitar especulacions. Ja és públic: estic embarassada», comunicava la bona nova. Eren molts mesos els quals la 'influencer' amagava el seu nou embaràs per al seu entorn més proper i, finalment, ha vist la llum.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Verdeliss revela per sorpresa que «hi ha un nadó creixent en el meu interior»

Després d'alguns mesos de rumors sobre un possible problema de salut  per haver visitat l'hospital de forma freqüent, res era el que semblava. L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' ha decidit treure a la llum una notícia que l'omple de felicitat i que no tothom esperava.

«Ja en el quart mes d'embaràs, el que va de la setmana 12 a la 16. Efectivament, hi ha un nadó creixent en el meu interior i no sabria dir-vos si ha estat fàcil o no guardar el secret», començava dient la navarresa.

Els seus més d'1,3 milions de seguidors no podien imaginar-se la sorpresa que els tenia preparada la 'influencer'. A Verdeliss se li nota que està pletòrica, tal com reflecteixen les seves paraules i la imatge que va compartir.

De fet, tant ella com Aritz i els seus set fills esperen amb ànsia l'arribada del nou membre de la família. En tot just cinc mesos, seran deu els integrants d'aquesta feliç família.

«M'he debatut entre proclamar als quatre vents la nostra felicitat o seguir emparats en aquesta preciosa bombolla. On només els nostres més íntims coneixien la notícia. On només existia afecte i il·lusió compartida, on si ningú més ho sabia, a ningú més li donàvem el poder de fer-nos mal», va prosseguir.

Alhora, Verdeliss ha explicat els motius pels quals no ha volgut revelar des del primer minut aquesta notícia tan important per a ella.

Verdeliss demana disculpes per no haver anunciat abans el seu embaràs

«Demano disculpes a tota aquesta comunitat de bon cor i em sento una mica infidel. Molts ja començàveu a sospitar pel meu canvi en xarxes socials, per aquesta creixent hermeticitat cap a la meva família, però també amb la meva vida personal. Tant de bo ho entengueu i si alguna cosa he après d'aquest món, és que pot ser cruel fins amb el més bell», va dir la 'influencer'.

Malgrat tot, Verdeliss creu que era «injust» no comunicar als seus fans aquesta gran novetat en la seva vida. «En el fons, aquesta dualitat no és justa, perquè no hi ha res més bonic que una vida gestada des del desig d'una parella. Un ésser humà rebut en una llar ple d'amor», va assegurar l'exconcursant de 'GH VIP', que ja va descomptant els dies per veure el seu nadó, a principis de 2022.

La 'youtuber' navarresa ha explicat com han estat les primeres setmanes de gestació. «Han estat belles les reaccions dels germans, aquestes primeres ecografies, aquest primer test, el de la foto».

«No és recent ni molt espectacular per fer l'anunci. Però puc recordar aquesta màgia en els nostres ulls, aquest núvol en què ens muntem en veure el resultat positiu, aquesta abraçada en què ens fonem i no ens tornarem a deixar anar fins a abraçar el nostre vuitè fill a la falda», ha conclòs la mare d'Aimar, Irati, Laia, Julen, Eider, Anne i Miren.