Pla mitjà i de perfil d'Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera

Revelen el que Kiko Rivera no ha explicat de l'operació: El seu cirurgià parla clar

Kiko Rivera ha intentat que ningú sàpiga els motius pels quals ha estat intervingut

Kiko Rivera va anunciar dijous passat que havia d'entrar a quiròfan per sotmetre's a una misteriosa operació, però no va explicar els motius. El fill d'Isabel Pantoja va intentar cridar l'atenció dels reporters, encara que després es va negar a respondre cap pregunta.

Kiko Rivera està travessant una mala ratxa, ja que hi ha molta gent que està començant a dubtar de tot allò que ha explicat sobre la seva mare. La tonadillera ha remuntat i ha demostrat que el seu talent està per sobre de qualsevol conflicte familiar.

El marit d'Irene Rosales és conscient de la situació, però es nega a perdre la batalla sense gastar els seus últims cartutxos. Dies abans que la cantant torni amb magnificència, el DJ va revelar que havia de posar-se en mans dels cirurgians.

Kiko Rivera es va posar una banda gàstrica fa un temps, encara que no ha tingut cura suficient i està patint unes conseqüències terribles. Matamoros, íntim amic seu, reconeix que el sevillà ha estat força irresponsable, ja que ha jugat amb una cosa molt perillosa.

'El programa del verano' ha aconseguit parlar amb Abdul Razak, el metge que ha operat al fill de Paquirri. L'expert ha explicat que la banda gàstrica que se li va inserir l'any 2018 li estava fent mal per no cuidar-la prou.

«S'havia desplaçat fent mal a l'estómac, tant de mal que tenia vòmits i un fort dolor abdominal». L'entrevistat assegura que era necessari operar per treure part de la banda, ja que li estava generant unes conseqüències terribles.

Kiko ha quedat en evidència davant dels espectadors de Telecinco, ja que el seu metge ha revelat que no ha tingut un comportament oportú. En veure l'enrenou que s'havia creat, ha escrit un missatge al seu compte d'Instagram explicant la situació.

Isabel Pantoja està centrada en la seva carrera musical, així que no s'ha preocupat del seu primogènit, però afortunadament no ha estat sol. «No em vull oblidar de dos dels meus pilars fonamentals que no em deixen sol: la meva dona i el meu 'compadre'», escriu el DJ.

Kiko Rivera i la seva operació «mínimament invasiva»

Kiko s'ha convertit en un dels protagonistes de la setmana en revelar per sorpresa que s'havia de sotmetre a una operació. Ningú del seu entorn sabia el motiu i ell tampoc ho volia explicar, encara que sí que va compartir la notícia amb els seus seguidors.

Anabel Pantoja va ser la primera a dir que seria per alguna cosa relacionada amb la seva banda gàstrica, però no tenia informació al respecte. Ha estat Abdul Razak, el seu cirurgià de confiança, que ha revelat que la intervenció ha estat «mínimament invasiva».

Matamoros té molta relació amb la clínica en què s'ha intervingut l'hereu de Cantora, i el que ha explicat ha deixat al públic sense paraules. Assegura que el comportament del DJ no ha estat l'adequat, ja que ha estat un irresponsable amb la seva primera operació.

L'any 2018 es va posar una banda gàstrica i gràcies a aquest remei va poder rebaixar el seu pes notablement. El problema és que no ha sabut mantenir-se, motiu pel qual estava patint unes conseqüències tremendes.

Isabel no s'ha pronunciat al respecte, encara que després del seu concert a Jerez de la Frontera ningú li parlarà dels problemes del seu fill. La premsa està desitjant veure-la a sobre de l'escenari, ja que és la primera vegada que apareix després de l'escàndol.

Tots els mitjans de comunicació tenen als seus millors periodistes estudiant els moviments de la tonadillera. En els últims mesos ha rebut moltes crítiques, tot i que ha demostrat que el seu talent pot amb tot.

El marit d'Irene Rosales haurà de buscar una altra estratègia per cridar l'atenció. Amb el seu últim intent de convertir-se en notícia únicament ha aconseguit que els seus enemics es burlin d'ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.