Primer pla de la cantant María Isabel

María Isabel reapareix a la TV després d'anunciar que deixar la música: «Tinc por»

La cantant pateix un trastorn d'ansietat que li impedeix continuar la seva carrera musical

María Isabel està travessant un dur cop personal. La seva intensa carrera musical li està passant factura a la seva salut mental, derivant en problemes d'ansietat que no són compatibles amb la seva professió.

Fa una setmana, la cantant es sincerava amb els seus seguidors sobre la patologia que pateix. A través del seu compte oficial d'Instagram, la de Huelva anunciava la seva decisió en ferm de retirar-se de la música per gaudir d'un respir i centrar-se a cuidar la seva salut.

«La meva gent... He pres aquesta decisió. Me'n vaig de la música, me'n vaig de tot això que una vegada vaig estimar, però que, el dia d'avui, estar en la indústria se'm fa molt complicat. I és dur, i em fa ràbia... I més jo, que mai he deixat de lluitar. Però em veig en l'obligació d'haver de prendre un respir. Temps per pensar, meditar, i saber el camí a seguir», escrivia María Isabel en una extensa publicació.

María Isabel torna a la televisió després d'anunciar la seva retirada de la música

Sense assenyalar un termini concret per a la seva tornada als escenaris, la jove ha explicat en les seves xarxes socials que pateix ansietat i que només podrà tornar si supera el seu problema.

La que va ser guanyadora d'Eurojunior amb el seu icònic tema 'Antes muerta que sencilla' porta tota una vida dins de la indústria musical. Un món amb el qual resulta molt difícil lluitar tot i el suport dels seus incondicionals fans.

«Pateixo ansietat i és complicat lidiar amb això diàriament, i més en aquest món (...). Gràcies a totes les persones que no m'han deixat sola en aquest camí des de fa 17 anys. Em sento afortunada per totes les benediccions que Déu m'ha donat i em segueix donant. Sou els millors seguidors que he pogut tenir des de petita», continuava escrivint a les seves xarxes socials.

Ara, una setmana després d'anunciar la seva retirada de la música, María Isabel ha reaparegut a la televisió per explicar com es troba i visibilitzar la seva malaltia mental.

María Isabel es sincera sobre l'ansietat que pateix i les seves pors més profundes

Concretament, la jove ha connectat a través de videotrucada amb el programa 'Espejo Público' per explicar l'origen de la seva ansietat. Un trastorn que pateix, entre altres coses, a conseqüència de l'afecció que sent cap a la seva família.

«Vaig prendre la decisió d'anar-me'n a Madrid i en aquest món he agafat pors. Por a estar sola en un hotel, a viatjar sola. Em veig molt petita en el món i per això he agafat ansietat. També en passar més temps amb els meus pares, me n'he adonat l'afecció que tinc i la meva ansietat ha augmentat», confessava al programa d'Antena 3.

La cantant ha deixat molt clar que el seu problema li impedeix continuar amb normalitat la seva carrera musical. Fins i tot ha reconegut que tindria pànic quan torni a realitzar un concert davant milers de persones.

Per aquesta raó, María Isabel s'ha posat en mans de professionals i espera poder superar els seus problemes per poder reprendre la seva carrera artística.

L'exconcursant de 'Tu cara me suena' és conscient que el camí no serà fàcil, però compta amb el suport de la seva legió de fans. «Vull superar això i una vegada que superi aquestes pors, m'encantaria tornar», explicava mostrant el seu desig de tirar endavant.

Per finalitzar la seva intervenció al programa de Susanna Griso, María Isabel ha volgut donar un consell a tots aquells que pateixen problemes psicològics com ella.

«La salut mental és molt important. Tenim un cos, tenim una ment i hem de cuidar-la perquè és per a tota la vida», tancava posant l'accent en la importància d'acudir a un especialista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.