El productor de televisió Josep Maria Mainat

Ángela, l'exdona de Mainat, reapareix: «Va anul·lar tots els meus drets»

Ángela Dobrowolski ha afirmat aquest dijous a Telecinco que és «una dona maltractada»

Ángela Dobrowolski ha reaparegut a la televisió després de diverses setmanes sense conèixer-se cap notícia seva en els mitjans. Fa tot just un mes, l'exdona de Josep Maria Mainat era condemnada a una pena de 17 mesos presó per trencar l'ordre d'allunyament i violació del domicili del català.

Finalment, després d'un acord amb la Fiscalia, l'ex de Mainat sortia de la presó el passat 3 de juliol amb la pena esmentada anteriorment.

Cal destacar que aquest cas transcorria fora de la causa de l'acusació que encara existeix contra Dobrowolski. El motiu no és altre que el tan comentat suposat intent d'assassinat al seu exmarit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquest dijous, 5 d'agost, 'El programa del verano' ha entrevistat per primer cop en un plató de televisió a Ángela Dobrowolski. Durant l'entrevista ha deixat diversos titulars a comentar després del silenci mediàtic de l'ex de Mainat.

Segons ella, aquesta entrevista a Telecinco l'ha donat sense demanar res a canvi i ha arribat una mica nerviosa al plató. Això sí, la mare dels dos fills petits de Mainat tenia ganes d'oferir la seva versió davant l'audiència del programa matinal.

El deute que Ángela Dobrowolski no pot assumir

El primer assumpte que ha tractat Ángela Dobrowolski ha estat parlar de l'acord econòmic a què han arribat les dues parts. «Hem arribat a una situació en què estic endeutada en 10.000 euros i no 40.000. Però, no correspon a la versió dels mitjans en la que diuen que m'emporto una casa d'un milió i una vida perfecta».

«Estic endeutada amb una quantitat que no puc assumir. Després de més de 13 anys junts, jo mai vaig voler enriquir-me i per això vaig insistir en un contracte matrimonial», ha confessat.

Però, sens dubte, el que més li dol a l'exdona de Mainat és no veure els seus fills. «Els meus fills han desaparegut de la meva vida i això és el punt més dur per a mi. No hi ha acord, no veig probable que arribem perquè ell no els vol deixar anar i jo pensava que només volia guanyar, però ho ha fet».

Acusa Mainat d'haver interposat una denúncia falsa contra ella

Per si no n'hi hagués prou, Dobrowolski ha acusat el productor de denunciar-la de forma falsa. «Primer vaig pensar que estava desorientat i que no sabia el que deia, i després que era una broma de mal gust i que no sabia el que deia. Però, ara dic que és una denúncia falsa on ha anul·lat tots els meus drets».

Així mateix, ha pronunciat unes dures paraules contra qui va ser el seu marit durant més d'un lustre. Així les coses, l'ha acusat de ser un maltractador: «Ell no és la víctima. És un maltractador», ha dit en directe.

Ángela va ser detinguda el 6 de gener de 2021 quan volia entrar a l'habitatge del productor a Barcelona. Així, ella «va ser sorpresa pels veïns adjacents que van procedir a alertar les autoritats que van acudir al lloc dels fets», diu la sentència. «Va intentar fugir l'acusada i va ser detinguda pels referits agents», prossegueix.

També cal referir-se a la denúncia que va interposar la dona al seu marit per coaccions i per un delicte lleu de lesions. S'estaven investigant en la jurisdicció de violència sobre la dona, després que Dobrowolski ja havia estat denunciada per, suposadament, intentar matar Mainat.

Les denúncies van tenir lloc després del succeït el 8 d'agost de 2020. Només un mes i mig després del suposat intent d'assassinat a Mainat, aquest va marxar amb els seus fills a Canet de Mar. Però, la seva dona volia veure els seus fills.

Segons resa la demanda de mesures urgents demanades en la demanda de divorci, «Dobrowolski es va presentar a les 22 hores a Canet, on Mainat es trobava de vacances al costat dels fills en comú i un tercer fill fruit d'un matrimoni anterior, de 15 anys. La dona volia endur-se als fills en comú i, en negar-se Mainat, va acabar agredint-lo a ell i al seu fill, a qui va mossegar al braç», recull la demanda.