Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

L'escapada de luxe de Rocío Flores totalment sola que aixeca les sospites

Rocío Flores porta un temps sense compartir moments ni amb Olga Moreno ni amb Manuel Bedmar

Rocío Flores porta una temporada sense treballar a 'El programa del verano', espai on comentava l'experiència d'Olga Moreno a 'Supervivientes 2021'. La filla d'Antonio David ha decidit agafar-se un descans mediàtic, encara que els seus companys asseguren que tornarà a Telecinco.

Flores va esdevenir una de les protagonistes de la premsa rosa des que Rociíto va apostar per explicar la seva veritat. La jove va ser contractada per Ana Rosa Quintana per a donar resposta a totes les acusacions que estava rebent la seva família.

Olga Moreno va situar la jove en una posició delicada, ja que va basar part del seu concurs en parlar d'ella i del seu germà. No obstant això, la col·laboradora no se sent molesta per aquest atreviment, ja que assegura que la relació que té amb Moreno va molt més enllà dels conflictes.

Rocío ha deixat de ser la filla de dos dels rostres més coneguts de la televisió per a esdevenir una persona que brilla amb llum pròpia. Els últims mesos ha rebut ofertes de moltes empreses per a patrocinar productes, de manera que ara és una influencer de primer nivell.

Moreno ha optat per portar un perfil baix després de tornar d'Hondures, almenys fins que el seu marit hagi resolt determinats problemes legals. Alguns periodistes especulen amb la possibilitat que estigui una mica distanciada de la tertuliana d'Ana Rosa.

Rocío fa temps que no publica res relacionat amb la seva segona mare i ara ha fet un viatge que ha fet saltar totes les alarmes. La jove ha anat de vacances a Eivissa amb algunes de les seves noves companyes de feina i ningú sap què ha passat amb el seu nòvio, Manuel Bedmar.

Bedmar va deixar d'estar en l'anonimat quan va començar a sortir amb Flores, cosa amb la qual no sembla tenir cap problema. El jove gaudeix de la repercussió que té a les xarxes socials i fins i tot ha fet col·laboracions amb alguna marca.

 

Rocío Flores s'allunya d'Olga Moreno i de Manuel Bedmar

La filla de Rociíto ha pensat que el millor per a calmar la situació era allunyar-se de la polèmica viatjant a Eivissa per a continuar-la. S'allotja en un hotel de luxe i no ha tingut ni un moment per a recordar-se d'Olga ni de Manuel.

La col·laboradora s'ha separat del seu nòvio una temporada per a reprendre la relació amb més força. Manuel s'ha quedat a Màlaga, qui sap si preparant-se per a fer el salt a la petita pantalla.

Alguns periodistes asseguren que el noi vol participar en algun concurs de Telecinco. De fet, ell mateix es va postular a través d'Instagram. No hi ha cap dubte que seria un bon fitxatge, i més tenint en compte que Rociíto estrenarà la segona entrega del documental per aquestes dates.

Antonio David segueix exiliat dels mitjans de comunicació, encara que cada vegada són més els que pensen que s'està preparant per al retorn. L'únic que se sap és que si decideix tornar no ho farà de la mà de La Fábrica de la Tele.

Una revista molt coneguda assegura que l'antic tertulià té diverses ofertes sobre la taula, cosa que podria posar en un compromís la seva exdona. Carrasco ha estat venent la seva història durant tres mesos, però no ha comptat amb ningú que qüestioni la seva versió.

Rocío Flores ha demostrat que el testimoni de Rociíto no és la veritat absoluta. La influencer està molt orgullosa que s'hagi posat en perill el tron de la seva mare perquè és un moviment que beneficia el seu pare.

Antonio David ha patit un linxament públic des que Telecinco el va acusar de ser un maltractador. Hi ha molta gent que exigeix justícia, ja que no hi ha cap condemna que demostri que el col·laborador va maltractar Rocío Carrasco.

Està molt molest amb els seus excompanys de feina, així que no li tremolarà el pols a l'hora de denunciar-los a tots. Segons ha explicat, interposarà accions legals contra el 80% dels treballadors de 'Sálvame'.