Fotomuntatge de Rocío Flores i Melyssa Pinto

Melyssa Pinto carrega contra Rocío Flores després dels atacs a la seva germana

Melyssa Pinto s'ha mostrat dolguda i molt contundent amb la filla d'Antonio David

Melyssa Pinto està vivint un moment de màxim protagonisme als mitjans. I és que ha estat una de les concursants més entregades de 'Supervivientes'.

Recentment ha concedit una exclusiva a 'Lecturas' on ha parlat del seu pas pel reality. Fins i tot ha comentat la relació que té amb el seu ex i company de concurs, Tom Brusse.

Però el més destacable és que en aquesta entrevista ha donat uns titulars molt 'sucosos' sobre Rocío Flores. Sí, ha carregat contra ella pel comportament que va tenir amb la seva germana en un plató.

El 'conflicte' que no ha agradat a la concursant de 'Supervivientes'

Nela, la mare de Pinto, és qui habitualment la defensava a les gales. No obstant això, quan va viatjar a Hondures per a veure la concursant, el seu lloc el va ocupar la seva altra filla, Lorena.

La jove no va tenir una estrena televisiva senzilla. Va ser víctima dels retrets de Rocío Flores i de Marta López durant dos programes. Tot perquè va qüestionar Olga Moreno, en considerar que tenia una amistat falsa amb la seva germana, a qui no havia deixat de criticar.

Va exposar que aquesta havia parlat malament de Melyssa a l'esquena, de manera que no era sincera en la relació que tenien. I això va fer que la filla d'Antonio David saltés a defensar la seva madrastra dient: «He de recordar alguna cosa. La primera setmana, la primera persona que va nominar l'Olga va ser la Melyssa, de manera que el teu argument queda tirat per terra».

En sentir això, Lorena li va respondre de manera contundent: «No queda tirat per terra, perquè la va nominar quan encara no eren amigues. Després es van fer amigues, i també amb la Marta, i després aquesta es va barallar amb la meva germana. Llavors les dues van començar a criticar la meva germana».

En aquest punt, tant Rocío Flores com Marta López van negar les paraules de Lorena, però aquesta va ser molt clara: «Que posin els vídeos d'elles dues criticant-la».

De la mateixa manera, la jove va manifestar que no li agradava l'amistat entre la seva germana i la sevillana perquè no es fiava d'aquesta.

Paraules que van provocar que Rocío manifestés: «Des que em vaig asseure aquí, porto aguantant contínuament el mateix argument: que l'Olga utilitza aquest o aquest altre».

«Les persones que la critiqueu, em podeu donar un altre argument? Gràcies. Jo veig que és bona companya i bona concursant. I qui no ho vulgui veure, és problema seu, però és així, és una realitat».

Això sense oblidar que, entre llàgrimes, va dir després: «Cada vegada que m'han posat alguna cosa d'ella, m'he partit la cara per a defensar-la. I ho seguiré fent fins el dia que em mori, perquè així ho sento».

Melyssa Pinto 'explota' contra el comportament de Rocío Flores

En l'exclusiva que Melyssa Pinto ha concedit a 'Lecturas', ha estat molt clara referint-se a la filla d'Antonio David. Després de veure els vídeos de com va actuar davant de Lorena, s'ha mostrat dolguda i també molt clara: «Tant el Tom com la meva germana deien que l'Olga em va criticar al principi del programa. Per tant, tenien raó i la defensa de Flores és invàlida, perquè no diu la veritat».

Tot seguit, ha carregat contra Olga, que es va proclamar guanyadora del concurs. Ha dit: «Si hi ha alguna cosa que no m'agrada d'ella és que no reconegui els errors».

«Soc molt empàtica i ho entenc tot, però a ella li posaven imatges i deia que no se'n recordava. Si a mi em diu "Mira, Melyssa, al principi no em vas caure bé i parlava malament de tu, però després t'he conegut i em sembles una tia de puta mare", doncs li dic que molt bé i que no passa res».