Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill

Nova crisi a la vista?: Eva González i Cayetano, una altra vegada per separat

Eva González i Cayetano Rivera estiuegen per separat generant rumors de distanciament entre ells

Eva González i Cayetano Rivera estan gaudint d'unes merescudes vacances després d'un any de molta feina. Però hi ha una cosa que crida l'atenció i és el fet que ho fan per separat, fent que les alertes de crisi saltin una altra vegada.

Les fotos de Cayetano que van sembrar la discòrdia

En els últims anys la parella ha estat en el punt de mira de tots els mitjans de comunicació. I és que tot va explotar quan van sortir unes fotografies del torero al costat d'una anomenada Karelys Rodríguez a la capital anglesa.

Aquestes imatges van fer saltar totes les alarmes d'una suposada infidelitat per part d'ell cap a ella. És més, durant les setmanes que van precedir a l'exclusiva, es va poder apreciar un distanciament entre tots dos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tanmateix, la parella va continuar junta malgrat totes les declaracions i insinuacions de la canària. Des del cercle més íntim de la model, van arribar declaracions a la premsa que no deixaven en bon lloc a l'advocada.

Eva González considera que només està buscant protagonisme i presència en els mitjans de comunicació. A més, creu que la intencionalitat de les seves paraules és desestabilitzar el matrimoni i, fins i tot, es riu de les indirectes que li llança a través de les xarxes socials.

L'amiga de Cayetano va aconseguir fer-se un lloc a la televisió formant part de la plantilla de col·laboradors de 'Viva la Vida'. La seva acollida per l'audiència no va ser de les millors, ja que la van arribar a titllar de no saber res del cor.

Gràcies a la poca resposta que va rebre per part de la dona de Cayetano, la seva presència en els mitjans va ser curta. Així i tot, els seus incessants intents per mantenir-se en els mitjans crida especialment l'atenció.

La veritat és que aquesta situació, per molt que titlli de mentidera a Karelys, li està passant factura. El motiu és perquè la premsa està pendent de cada un dels moviments que realitzen, sigui junts com per separat per detectar qualsevol àpex de separació.

Vacances per separat

La model està passant uns dies amb el seu fill i envoltada d'amics i familiars a Cadis. Per la seva banda, el torero, ho fa a Mallorca que, aprofitant la seva participació en el festival benèfic a Inca, gaudeix de la platja.

Aquesta situació és força habitual en la parella a causa de les seves atapeïdes agendes laborals. Al llarg de l'any, tots dos disposen de pocs dies de descans en comú per passar-los en família. De fet, aquest estiu, disposen de molt pocs dies d'agost per descansar junts.

El fill de Carmina Ordóñez disposa d'uns dies que coincideixen amb els d'ella fins que comencin els enregistraments de 'La Voz Senior'. Tot i això, cada un està gaudint de les seves vacances de la millor manera i aprofitant cada un dels moments.

Per la seva banda, Cayetano es troba gaudint de les platges i l'ambient balear, ja que ha compartit a les seves xarxes socials imatges en les quals se li pot apreciar dins d'una piscina amb unes vistes envejables.

Així, ha escrit en la seva publicació: «aprofitant que torejo aquesta tarda en un festival benèfic a Inca (Balears) per conèixer una mica millor aquesta meravellosa illa».

Mentrestant, Eva ha estat fotografiada amb el seu fill Cayetano gaudint d'un meravellós dia de platja. Aprofitant per poder estar amb la seva família i amics, ja que feia molt de temps que no gaudien d'uns dies al costat d'ells.

És cert que aquesta situació pot ocasionar rumors de distanciament de la parella en considerar que Eva podria haver-lo acompanyat. A més, l'escassa presència de fotos junts a les xarxes socials també és un greu acusament de separació.

Els motius reals d'aquestes vacances separats, que casualment coincideixen en el temps, només ho saben ells. Però crida l'atenció que no decidissin acudir junts a l'arxipèlag per gaudir al costat del seu fill. Una de les motivacions pot residir en una possible crisi sentimental o que, simplement, ho hagin decidit així.