Primer pla de Mario Casas posant a càmera

Mario Casas i una ex de Cristiano Ronaldo, la parella 'bomba' de l'estiu

L'actor espanyol hauria tornat a trobar l'amor en una dona amb un passat sentimental futbolístic

Mario Casas, de 35 anys, és un dels actors més cotitzats del nostre país. El seu atractiu físic el va ajudar a 'fer-se estimar' per la càmera, però té un talent innegable i això ha sigut el que l'ha fet triomfar. Per aquest motiu, als últims Goya va guanyar el premi a millor actor protagonista per 'No matarás'.

Vaja, que està triomfant a nivell professional i ara també a nivell personal. Sí, perquè s'ha donat a conèixer que està sortint amb una jove model sevillana a la qual se la va relacionar amb Cristiano Ronaldo. Ella és Desiré Cordero, de 28 anys, que va guanyar el certamen de Miss Espanya el 2014.

Són la parella de l'estiu

Des que al 2019 va trencar la relació amb l'actriu francesa Déborah François, no s'havia fet pública cap relació sentimental de Mario. No obstant això, hem descobert que l'amor ha tornat a trucar a la porta de casa seva. La revista 'Semana' és la que ha donat a conèixer en exclusiva que està feliç i encantat amb Desiré Cordero.

Aquesta publicació de la premsa rosa ha descobert la relació per unes fotos que han fet a l'andalusa en què es pot apreciar com entra a la casa de Mario Casa. Una prova més que evident, segons aquest mitjà.

De moment, cap dels dos ha confirmat ni desmentit la notícia. I possiblement no ho faran. Caldrà esperar a veure si els paparazzis els enxampen junts i en actitud afectuosa per a sortir de dubtes.

Qui és Desiré Cordero?

Com hem esmentat, Desiré va saltar a la fama el 2014 quan es va proclamar guanyadora del certamen de bellesa més important del nostre país. Aquest va ser el seu 'trampolí' professional, que l'ha portat a desenvolupar una notable carrera en el món de la moda. Així, ha desfilat en diverses passarel·les de renom, com la de Victoria's Secret, i ha estat portada de revistes de rellevància internacional com 'Harper's Bazaar'.

Però també s'ha fet famosa a la premsa rosa per les relacions sentimentals que ha tingut. En primer lloc, va ser coneguda per ser la nòvia d'Álvaro Ruiz, el fill de l'exfutbolista Fernando Hierro. I, en segon lloc, es va parlar molt d'ella quan va estar amb Cristiano Ronaldo, just després que ell trenqués amb Irina Shayk.

No obstant això, el vincle de Desiré amb el món del futbol no ha quedat aquí. La seva última parella va ser l'argentí Joaquín Correa, que va ser jugador del Sevilla i que, en l'actualitat, milita al Lazio. A ell, Desiré va arribar a declarar-li el seu amor 'als quatre vents' a les xarxes socials, tot i que aquest va acabar desapareixent.

L'experiència sentimental de Mario Casas

Si Cordero ha tingut un passat amorós relacionat amb el que popularment anomem 'esport rei', Mario l'ha tingut molt interpretatiu. Ha tingut rotllos i relacions duradores amb cares conegudes del món del cinema i de la televisió.

En concret, durant quatre anys va ser parella de l'actriu María Valverde, amb qui va protagonitzar la pel·lícula 'Tres metros sobre el cielo'. I també va estar sortint amb Berta Vázquez, amb la qual va compartir feina al film 'Palmeras en la nieve'.

De la mateixa manera, va estar dos anys amb Blanca Suárez, coneguda pel paper que interpreta a la sèrie 'Las chicas del cable'. I més tard es va enamorar de la ja esmentada actriu francesa Déborah François, a qui va conèixer durant el rodatge del llargmetratge 'El practicante'.

Però també va mantenir affaires amb altres companyes de professió com Amaia Salamanca o Clara Lago.

Està clar que amb les actrius no li ha anat gaire bé, sentimentalment parlant. Caldrà esperar per a veure si li va millor amb una parella que no pertanyi al mateix sector laboral que ell.