Nuria Marín asseguda en un sofà i somrient mirant a càmera

Nuria Marín deixa anar la bomba: «Pot passar en qualsevol moment»

Nuria Marín manté una relació amb Juanlu de Palois

Nuria Marín és una de les presentadores amb més talent de 'Mediaset', d'aquí que hagi arribat a substituir els grans rostres del grup. El públic va conèixer el seu talent en 'Cazamariposas', un programa que es va convertir en un dels espais més vistos de la televisió.

Marín té una gran projecció, però ha aconseguit mantenir la seva vida privada al marge de l'interès públic. Encara que el problema és que treballa a 'Sálvame', així que ha acabat compartint alguns detalls que en el futur podrien jugar en contra seu.

La comunicadora porta amb la seva parella més de dues dècades i la seva relació és l'enveja de molts famosos perquè mai han tingut cap desavinença. L'afortunat es diu Juanlu de Palois, és d'origen italià i es dedica a l'elaboració de guions.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però Nuria ha donat una notícia que l'afecta directament, encara que tots dos semblen estar encantats amb la decisió que han pres: ser pares. Els col·laboradors de Jorge Javier s'han quedat molt sorpresos, ja que no imaginaven l'existència d'aquests plans.

«Al setembre compleixo 40 i vull ser mare. Quan vulgui venir que vingui, pot passar en qualsevol moment», va confessar durant l'última emissió de 'Sálvame'.

La periodista ha fet broma amb que s'ha de donar pressa, ja que està en una edat una mica delicada per portar un nen a el món. «Ja no han de quedar-me molts òvuls viables», comenta entre rialles.

Nuria Marín i Juanlu de Palois són molt discrets

Juanlu de Palois, parella de la comunicadora, porta molt de temps al seu costat i amb prou feines sabem res d'ell. Només que treballa darrere de les càmeres i és un dels millors guionistes del mercat. Però, tanmateix, molt pocs periodistes coneixen la seva vida privada.

La presentadora va saltar a la fama gràcies a 'Cazamariposas', un programa que es rodava a Barcelona, la seva ciutat de residència. Actualment treballa a 'Socialité', 'Sálvame' i 'La última cena', així que ha de fer molts viatges a Madrid.

Tot i que passen molt de temps separats, tots dos gaudeixen d'una relació estupenda perquè entre ells hi ha una cosa fonamental: el respecte. Per això l'embaràs de Marín seria una de les grans notícies de l'any, ja que és una dona amb una gran repercussió.

En un primer moment ha fet broma amb l'estat de la seva panxa, que estava inflada pels gasos. Però, en adonar-se'n de l'escàndol que s'organitzaria, de seguida ha desmentit els rumors.

«Segurament siguin pets i no un nadó. El dia que sigui nadó, ho compartiré amb tots des del minut un perquè ja sabeu que jo no callo res», ha confessat.

El gran secret de la presentadora

La substituta de Jorge Javier Vázquez ha aconseguit seduir el públic traient a la llum una faceta que ha sorprès a tots els espectadors. I és que és una dona molt divertida, amable i que sempre està a prop dels seus col·laboradors.

De vegades també ocupa el lloc de María Patiño a 'Socialité', una cosa que va generar un gran descontentament en la gallega. De fet, els redactors asseguren que Nuria és molt més natural que la presentadora titular, motiu pel qual s'ha guanyat el respecte de l'equip.

Els espectadors estan desitjant que Telecinco prepari un espai exclusivament per a ella, ja que ha demostrat amb escreix que sap presentar bé. Potser hi ha la possibilitat que la cadena compti amb la seva presència per al debat d'algun dels seus nous concursos.

La notícia del seu embaràs podria ser una bona excusa per situar-la en primera línia, ja que el seu protagonisme augmentaria notablement. Farà tremolar als seus companys?

Gran part de l'audiència pensa que té certa rivalitat amb Patiño perquè va brillar més que ella durant el temps que va presentar 'Socialité'. A més, ha aconseguit seduir els directors de 'Sálvame', cosa que podria haver-li fet mal a la gallega.