Felip i Letícia en un acte públic

La divertida anècdota que Felip VI ha protagonitzat a Mallorca gràcies a un nen

Han protagonitzat una curiosa anècdota

Felip VI és a Mallorca, gaudint d'uns dies al lloc on sempre va amb Letícia de vacances. També hi han anat amb les seves dues filles, Elionor i Sofia.

Ahir la família va anar a visitar una de les zones més boniques de l'illa, el Centre d'Interpretació del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana.

Es tracta d'un lloc que és patrimoni de la humanitat des de l'any 2011. També van visitar  la Basílica de la Mare de Déu del Lluc.

Així doncs, la família reial va gaudir d'una jornada molt agradable fent una mica de turisme. No obstant això, com sempre passa, el dia en família dels reis en ocasions es va veure interromput per curiosos que se'ls hi acostaven.

De fet, amb Felip va succeir una anècdota bastant curiosa mentre eren a la plaça dels Pelegrins. Un moment d'allò més divertit i que va protagonitzar un nen.

Davant de tothom, un nen, de nom Sergio, va captar l'atenció de Felip VI amb la seva veu després de cridar-lo diverses vegades perquè s'acostés.

Pel que sembla, quan el rei va anar cap a ell, va deixar anar la frase que tanta gràcia va fer: «Però Felip, on tens la corona?».

Sens dubte, una pregunta que qualsevol nen innocent podria fer. Amb la personalitat propera que el caracteritza, el rei li va respondre rient: «Això m'ho pregunten moltes vegades".

I va aprofitar el moment per a tenir un gest de complicitat amb el xaval, amb qui va xocar la mà en senyal d'afecte i agraïment.

Va ser un moment que va provocar les rialles de tothom que hi era present i que va escoltar la conversa entre el nen i Felip.

La veritat és que la família reial van passar un dia molt agradable en què van comptar amb molt de suport i afecte. Desenes de persones es van aplegar als llocs que visitaven.

De fet, durant gran part del recorregut que van fer per l'illa es van sentir aplaudiments i moltes paraules d'afecte cap a ells.

Cal recordar, com dèiem abans, que Felip i Letícia, així com les dues nenes, Elionor i Sofia, van cada any a Mallorca de vacances. Allà la gent ja els té molta estima.

De fet, hi ha moltes persones que van afirmar que s'havien desplaçat expressament des de llocs més llunyans per a poder saludar els reis.

I per a aquells que no han pogut apropar-se a veure ses majestats, encara hi haurà més oportunitats. Aquesta ha estat la primera visita oficial que han fet des que van arribar a Mallorca, però no l'última. A l'agenda hi tenen marcats alguns compromisos més.

Viatge a Mallorca després d'uns dies una mica durs

Aquest ha estat el primer viatge oficial de la família des que fa uns dies es va conèixer la trista notícia de la mort de l'àvia de Letícia, Menchu Álvarez.

Cal recordar que a principis de la setmana passada, Menchu va perdre la vida als 93 anys. Va ser un cop molt dur per a Letícia, que sempre va estar molt unida a la seva àvia.

Suposem que la família va passar uns dies dolents, ja que se sap que Elionor i Sofia, així com Felip, també se l'estimaven molt i l'anaven a visitar sovint.

Ara els reis estan passant uns dies a Mallorca i, tot i que han de fer algunes visites oficials, segur que estan aprofitant per a desconnectar després d'aquests dies tan durs.