Kiko Rivera amb els braços plegats, vestit amb una americana i camisa

Kiko Rivera, ingressat: A la sala d'operacions

Kiko Rivera preocupa els seus seguidors abans del concert d'Isabel Pantoja

Kiko Rivera està travessant una etapa bastant delicada des que va decidir trencar la relació amb la seva mare, Isabel Pantoja. El marit d'Irene Rosales ha intentat cridar l'atenció amb una notícia molt sorprenent: el seu ingrés hospitalari.

Kiko Rivera prefereix crear expectació abans d'aclarir què ha passat, per això ha publicat una fotografia amb unes paraules bastant cridaneres. «Doncs res: via i a quiròfan, Desitgeu sort», ha escrit el DJ més famós de la premsa rosa.

Isabel Pantoja segueix sense tenir contacte amb qui va ser el seu petit d'ànima, així que no és conscient que ha passat les últimes hores en un centre mèdic. La 'tonadillera' està preparant-se per tornar als escenaris amb magnificència, cosa que els seus fans volen amb força.

Kiko Rivera, mentrestant, ha intentat acaparar tot el protagonisme compartint amb el públic que s'ha posat en mans dels cirurgians. La seva dona tampoc ha donat cap detall de l'operació, ja que sembla que el volen mantenir en secret fins que arribi el moment oportú.

Irene Rosales ha abandonat el seu lloc de treball en 'Viva la vida' perquè no se sentia còmoda envoltada de tanta polèmica. No obstant això, el pare de les seves filles no fa més que generar notícies que fan impossible que el matrimoni gaudeixi d'uns dies de descans.

La col·laboradora ha concedit una entrevista per aclarir que no està travessant cap crisi sentimental amb Kiko. Molts periodistes coincideixen que s'ha convertit en un personatge independent, així que ja no necessita a la seva família política.

Isabel Pantoja ha decidit oblidar-se dels problemes que té amb el seu fill, ja que està molt centrada en la seva carrera professional. La seva neboda Anabel assegura que el seu últim disc s'ha venut força bé, així que té per davant un concert important.

Kiko Rivera podria estar gelós d'Isabel Pantoja

El germà de Chabelita s'ha passejat per molts platós de Telecinco per dir que la seva mare estava acabada en el món musical. No obstant això, serà protagonista d'un festival molt famós que s'organitza a Jerez de la Frontera.

El fill de Paquirri ha aparcat la seva carrera artística per dedicar-li més temps a la seva faceta com a personatge de la crònica social. La veritat és que li ha funcionat, almenys pel que fa als seus comptes bancaris.

Fa menys d'un any va assegurar que la 'tonadillera' li havia robat diners i que li devia més de cinc milions d'euros. Segons ell, aquest deute li havia fet molt de mal i estava tenint molts problemes per fer front a tots els pagaments que tenia pendents.

El públic es va posicionar a favor seu, però després d'un temps, el DJ va cometre un error que ningú ha passat per alt. En una de les seves entrevistes va declarar que tenia un patrimoni d'1,5 milions d'euros, així que la gent no sap què creure.

«Jo tinc diners suficients perquè tant jo com els meus fills visquem la resta de la meva vida», li va assegurar a David Broncano a 'La Resistència'. Irene Rosales confessa que el ressorgiment econòmic de Rivera ha vingut gràcies a totes les exclusives que ha venut en els últims mesos.

Irene Rosales i el seu marit tenen una estratègia secreta

L'huracà Carrasco ha eclipsat la resta de famosos i ningú vol saber res que no estigui relacionat amb ella o amb Antonio David. Gran part del públic s'ha oblidat del conflicte dels Pantoja i a l'hereu de 'Cantora' no li interessa.

Hi ha la possibilitat que vulgui recuperar l'interès que ha perdut creant escàndols que podria haver evitat. Molts usuaris de Twitter no entenen per què publica que està a l'hospital i no diu els motius.

Els informadors més audaços s'han adonat que tot és una estratègia per cridar l'atenció. El problema és que el fill de Paquirri no sol atendre els reporters de forma amable sense diners pel mig.

Hi ha qui especula amb la possibilitat que vulgui bombardejar el concert d'Isabel concedint una altra entrevista bomba al 'Deluxe'. Estarà preocupada la cantant per la misteriosa operació?