Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La cantant Marta Sánchez acompanyada de la seva filla Paula Cabanas

Paula Cabanas, la filla de Marta Sánchez que acaba de complir 18 anys

Paula Cabanas ha complert la seva majoria d'edat aquest diumenge 1 d'agost

Paula Cabanas Sánchez, filla de Marta Sánchez, ha complert aquest cap de setmana la seva majoria d'edat. La jove ha arribat als 18 anys i, com sempre passa en aquests casos, les revistes s'han fet ressò de la notícia.

Com sabem, una vegada que els fills dels famosos compleixen els 18 anys, les seves fotografies es poden publicar a la premsa. Sense censura i sense haver de ser pixelades de cap manera.

Això sempre causa en aquests joves un abans i un després, ja que la seva vida passa a estar molt més exposada del que ho estava mentre eren menors. Sigui com sigui, tots els fills de pares famosos es troben, en algun moment, en la mateixa situació. Ara ha estat el torn de la filla de Marta Sánchez.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Com hem esmentat, Paula Cabanas ha complert recentment la seva majoria d'edat, concretament ha sigut aquest diumenge 1 d'agost. Va ser l'any 2002 quan la cantant es quedava embarassada, nou mesos més tard, l'agost de l'any 2003, arribava a la seva vida Paula.

La jove és fruit de la relació que Marta va tenir amb Jesús Cabanas, conegut publicista. Tots dos s'havien casat tan sols un any abans que naixés la nena. De fet, junts van passar molt bons moments i van consolidar una relació molt estable.

No obstant això, l'amor no sempre dura tota la vida i la parella va acabar per separar-se. Però només ho van fer una vegada la nena tingués vuit anys. La veritat és que, més enllà de tot això, és poc, per no dir pràcticament res, el que s'ha sabut al llarg dels anys de Paula.

Marta Sánchez sempre ha mantingut la seva vida privada molt al marge de la premsa. I és que ha intentat que la seva filla no es veiés afectada per la seva fama internacional i sembla que ho ha aconseguit.

La veritat és que no hi ha moltes persones que sàpiguen, o almenys recordin, que la cantant té una filla. Cert és que sobre ella ha parlat en algunes ocasions, però mai exposant-la.

Una vegada, per exemple, va concedir una entrevista a la revista 'Hola!' en què descrivia la seva filla com una jove «tossuda, ordenada, presumida i apassionada». Va dir sobre ella una sèrie de paraules que van deixar clar que està més que orgullosa de la seva nena.

A més, va assegurar que ella és una noia responsable i molt noble. Així mateix, sobre les seves aficions va deixar clar que són com les de qualsevol jove de la seva edat, coses com viatjar, anar de compres, al cinema, etc.

Sobre la futura professió de Paula poc se sap. La cantant va arribar a dir que, tot i que sembla tenir dots artístics, la jove encara no sap a què es vol dedicar quan sigui més gran. Així doncs, caldrà veure si amb el pas dels anys es va sabent una mica més d'ella.

Marta Sánchez, orgullosa de Paula

En el dia del seu 18 aniversari, Marta Sánchez deixava un bonic i sentit missatge a la seva filla Paula Cabanas en les seves xarxes. En el seu Instagram publicava un vídeo amb imatges i moments importants de les dues juntes al costat d'un text ple d'afecte i admiració.

«Avui, dia 1 d'agost, compleixes la teva majoria d'edat... Comença un llarg camí per a tu ple d'experiències i aprenentatge en què espero que sàpigues caminar amb saviesa i intuïció», comença.

Tot això per després seguir amb una bonica frase que deixa veure l'amor que hi ha entre Marta i Paula. «No deixis mai de somriure, de ser tan meravellosa i de tenir aquest bon cor».