Antonio David destrossat al tanatori després de la mort de Mila Ximénez

Antonio David triomfa a les xarxes i llança el dard definitiu a Carlota Corredera

Antonio David ha convertit Carlota Corredera en un personatge molt polèmic

Antonio David porta una temporada exiliat dels mitjans de comunicació, però els seus seguidors no han oblidat talent que té davant de les càmeres. Ha aconseguit que les xarxes socials es mobilitzin perquè Carlota Corredera, la seva gran enemiga, tingui present que la victòria de Rociíto no serà eterna.

Antonio David té una legió de fans que es fan dir «marea blava». És gent que considera injust tot el que està passant. L'antic col·laborador de 'Sálvame' utilitza Twitter per a agrair a aquest exèrcit que li estiguin donant força en aquests moments tan complicats.

Carlota Corredera és una de les grans víctimes d'aquest moviment, ja que ha estat la primera a acusar Antonio David. Alguns espectadors asseguren que la presentadora està cometent un delicte jutjant abans d'hora.

El compte que té a Twitter reuneix 80.000 usuaris que es dediquen a donar la cara per Olga Moreno i tot el que té a veure amb ella. Kiko Matamoros va revelar que gran part d'aquests seguidors eren dones que no confiaven en el polèmic documental de Rocío Carrasco.

Antonio David prefereix guardar silenci als platós de televisió, però cada vegada que té una oportunitat aprofita per recordar la seva estratègia. Tot i que Telecinco li ha donat l'esquena, assegura que mai tornaria a la cadena perquè té altres plans.

Carlota Corredera serà una de les primeres a caure quan l'exmarit de Rociíto executi la seva venjança. Segons ha explicat, pretén portar el 80% dels seus antics companys als tribunals, ja que l'han acusat de delictes molt greus.

Flores desemmascara Carlota Corredera

L'antic empleat de La Fàbrica de la Tele, productora que està darrere de 'Sálvame', ha emprès accions legals contra l'empresa. Els acusa d'haver incorregut en un acomiadament improcedent, ja que el van avisar que no anés a treballar només unes hores abans d'entrar a plató.

Carlota ha tingut molt a veure en aquest exili, almenys així ho creuen els usuaris de les xarxes socials. La presentadora no està disposada a compartir programa amb cap dels enemics de Rocío Carrasco, cosa incompatible amb la feina de Flores.

«La marea blava és invencible», va escriure l'extertulià al seu compte de Twitter. Amb aquestes paraules pretén animar els seus seguidors perquè es mobilitzin i desemmascarin la comunicadora gallega.

Molts espectadors utilitzen aquesta plataforma per carregar durament contra el famós de torn, i la substituta de Jorge Javier ha patit aquesta amenaça. Els seus detractors han començat a rebuscar al seu passat i han descobert episodis que contradiuen els valors que ara abandera.

Corredera va assistir a un judici per a defensar La Fàbrica de la Tele després de la demanda que van rebre d'una famosa per intromissió a l'honor. Hi ha gent que considera que només defensa els drets de la protagonista Rociíto i que s'ha oblidat d'altres dones.

Rociíto ha perdut molts suports

Olga Moreno ha guanyat 'Supervivientes 2021', i part d'aquest èxit li deu al seu marit, que posseeix una legió de fans disposats a derrotar Rocío Carrasco. Aquesta victòria suposa un cop dur per a ella, ja que demostra que el públic està començant a qüestionar la seva versió.

Alguns experts asseguren que la carrera televisiva de l'andalusa no ha fet més que començar, ja que Telecinco ha descobert que és un bon personatge. El programa especial en què va respondre a la seva enemiga ha registrat més audiència que la secció de Rociíto a 'Sálvame'.

Tot fa pensar que els espectadors volen conèixer la versió de l'empresària. La filla de la Jurado té un problema greu, ja que el seu regnat podria tenir els dies comptats si algú demostra que ha mentit.

Mentrestant, Antonio David anima els seus seguidors de Twitter a que segueixin atemptant contra el tron de Carrasco. Quant de temps durarà la batalla?