Pla d'Isabel Pantoja somrient i mirant a càmera

Isabel Pantoja, ferida on més mal li fa: «A un fill no li pots fer això»

Isabel Pantoja ha rebut les dures paraules d'una persona que va pertànyer al seu entorn

Isabel Pantoja està tenint una setmana molt complicada. Primer, perquè ha celebrat el seu 65 aniversari sense la companyia dels seus fills i dels seus nets. Segon, perquè una plaga de rates ha arribat a la seva finca Cantora.

I, per si no fos prou, ara s'ha convertit en el centre d'una entrevista per a la premsa rosa. Una entrevista que ha estat concedida per una persona que va pertànyer al seu entorn. Ens estem referint a Alejandro Albalá, l'ex de la seva filla.

El santanderí no ha dubtat a carregar durament contra la 'tonadillera'. És més, l'ha deixat en dubte com a mare, una cosa que a ella li fa moltíssim mal.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alejandro Albalá parla del caràcter d'Isabel Pantoja

El jove ha parlat per a la revista 'Lecturas', després del seu pas per 'Supervivientes'. Ha explicat detalls de l'experiència viscuda en el 'reality', però també de la seva vida personal. Per aquest motiu se li ha preguntat per Isabel.

En aquest punt ha optat per comparar a la cantant amb una altra sogra que va tenir. Ens estem referint a Maite Galdeano, la mare de Sofía Suescun.

Així, ha exposat: «Les sogres que he tingut han sigut fortes. Ara ho recordo i ric molt, però va ser difícil. Les dues tenen alguna cosa en comú i és que, cadascuna en el seu graó, tenen rotllo d'estrella: la diva sevillana i la de Pamplona».

«El primer dia que vaig estar a Pamplona i vaig conèixer a Maite, vaig riure molt amb ella. Però quan ja la coneixes més, et cansa».

Sobre Pantoja ha dit: «És una dona que es creu per sobre del bé i del mal. I tot el que diu ella és el que ha de ser. Si li portes la contrària, es molesta».

Isabel Pantoja és qüestionada com a mare

En aquesta exclusiva, el jove també ha optat per posar en dubte el paper com a progenitora de la cantant. Primer, ho ha fet pel que fa al seu primogènit, Kiko Rivera, i s'ha referit a la 'batalla' que viuen per l'herència de Paquirri. Ho ha fet dient: «No entenc la seva actitud amb ell».

A això ha afegit: «Ella actua amb maldat, a un fill no li pots fer això. L'herència que li va deixar el seu pare li pertany a ell. Li va fer signar sabent que no llegiria res».

«Mira tota la gent que ha parlat malament d'aquesta dona i, a la fi, el que pitjor ha parlat d'ella és el seu propi fill». En segon lloc, s'ha referit a Isabel com a mare de Chabelita i ha estat molt dur.

Sí, perquè ha vingut a indicar que la 'tonadillera' no ha frenat situacions doloroses per a aquella. Situacions que ell ha viscut quan estava sortint amb la jove. Així doncs, s'ha posicionat a la banda de la seva ex en aquest sentit, en reconèixer tot el que aquesta ha hagut d'aguantar en Cantora.

Ha explicat: «Vaig viure situacions molt complicades, com estar a la taula menjant, en una taula llarga de 30 persones, i tots utilitzant paraules pujades de to i lletges contra Isa i contra mi».

«Estaven en contra de decisions que ella prenia o entrevistes que concedia. Isa es quedava sempre enrere, no sé si per por, però jo ho passava malament i, a la fi, marxàvem. Jo tenia 22 anys, l'entorn m'era desconegut i es posava tot hostil».

D'aquesta manera, Albalá ha tornat a deixar en dubte Isabel. Novament ha quedat en evidència el tracte inadequat que ha donat als seus fills, especialment la petita. Amb aquest testimoni torna a posar-se sobre la taula que potser no és la mare perfecta que sempre va voler fer creure que era.