Fotomuntatge de Terelu Campos i Lydia Lozano

Lydia Lozano esclata contra Terelu: «No parlis de Charly!»

Les col·laboradores han protagonitzat una topada per Charly, el marit de Lozano

Lydia Lozano i Terelu es coneixen des de fa moltíssims anys. És més, ara són companyes de cadena, Telecinco, i durant molt de temps ho van ser de 'Sálvame'. Sembla, però, que des que la segona va deixar el programa, la relació entre elles no és la mateixa.

Ara, aquesta relació podria haver empitjorat. I tot per unes declaracions que ha fet la Campos i que no han agradat gens a la 'reina del chuminero'. No li han agradat perquè en aquestes s'ha parlat del seu marit, Charly.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les paraules de Terelu Campos que no han estat del grat de Lydia

La germana de Carmen Borrego té un bloc a 'Lecturas', 'Lo que nunca conté'. En ell escriu articles sobre la família, els amics o els fets més importants que han tingut lloc a la televisió. I l'últim que ha redactat ha estat sobre la desapareguda discoteca Gabana, a la qual ella era assídua.

D'aquesta manera, ha donat a conèixer la seva amistat amb Tito Pajares, propietari de l'esmentat local, i també ha comptat amb les personalitats que es trobava en aquest. Així, ha explicat que una de les persones amb les quals sempre coincidia allà era amb Charly.

Sobre aquest ha manifestat: «Coincidia moltes vegades amb Lydia i el seu marit. En aquesta època, ell em saludava i érem col·legues». A això ha afegit sobre ell: «Molts anys després, he arribat a trobar-me'l amb Kiko Matamoros a l'AVE de Màlaga i no m'ha mirat ni a la cara».

En aquest punt, ha aprofitat per carregar contra la que va ser la seva companya a 'Sálvame'. «No se m'obliden les especulacions de Lydia respecte a la meva relació d'amistat amb Tito, que ens van fer molt de mal. Que difícil que no es pugui entendre l'amistat entre un home i una dona», ha dit al respecte.

«Em sembla tan retrògrad, tan antic. Quina pena que la gent no entengui que existeix l'amor pur, sense sexe i sense intimitat. Aquest és l'amor veritable per a mi i l'amor que tinc pel meu amic», sentència.

La col·laboradora de 'Sálvame' 'esclata' contra Terelu Campos

Les paraules que Campos ha escrit han molestat moltíssim a Lydia Lozano, tant és així que ha 'explotat' contra ella en el programa de les tardes de Telecinco. I és que li ha 'tocat' al que més estima: el seu marit.

Per aquest motiu, ha dit molt enfadada: «No parlis de Charly! Mai s'ha pronunciat. Sí, es parla d'ell i comentem, però fer un 'post' amb el titular sobre ell, no ho entenc».

«Si a tu et molesta que parlin de la teva filla, no parlis de la meva parella. I menys el posis en un titular. El meu marit no treballa com la teva filla a 'Viva la vida', no ha estat ni en les instal·lacions de 'Mediaset'».

La col·laboradora s'ha anat 'enervant' i ha dit: «No parlis del meu marit, com no us agradava que parléssim del vostre germà desconegut. Deixa-li en pau. És molt avorrit el que expliques d'ell».

Mirant a la càmera, ha seguit carregant contra la que va ser la seva companya de treball. Ha deixat anar: «Saps el que no es pot fer? Ni enganyar els espectadors ni enganyar els lectors. O canvies el nom del bloc o canvies els continguts perquè això, senyoreta, ho has explicat diverses vegades».

«Això va ser ja en la prehistòria, al tercer o quart any de 'Sálvame', i ho heu explicat tant tu com Kiko. Després, cal tenir una miqueta de memòria».

Tot seguit, ha afegit: «Quan vaig parlar de Tito Pajares ho vaig fer a 'Tómbola', així que fixa't si és vella la història. Tu tenies a molts paparazzis a la porta de la discoteca. I jo obertament vaig dir: 'Nois de la premsa, deixeu de perseguir-la perquè no està amb Tito i mai han tingut res'».

En aquest punt ha arribat la part més dura de la seva intervenció. Ha afirmat: «Jo no soc res, perquè sé el que les Campos penseu de mi. Però després vas i li fas una entrevista a la teva germana a qui li fas cinc preguntes sobre mi».

«Llavors, per què no em fas una entrevista per al teu bloc? Jo te la dono. El que em fa pena és que amb la vida que has tingut com a presentadora no expliquis anècdotes que has viscut. Parla d'anècdotes amb artistes importants i deixa al meu marit en pau».