Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

Rocío Flores i Marta López, en 'shock' amb Hisenda per la nova llei que els afecta

Rocío i Marta podrien pagar un preu molt elevat si incompleixen les normes

Rocío ha rebut una notícia que ha suposat un cop dur per a ella: Hisenda perseguirà el seu treball de prescriptora. Marta López, la seva nova millor amiga, també tindrà problemes amb una llei que actualment es troba en fase d'avantprojecte.

Rocío Flores s'ha convertit en una 'influencer' molt poderosa, de fet la victòria d'Olga Moreno a 'Supervivientes' té molt a veure amb ella. En molt poc temps ha triplicat el seu nombre de seguidors i moltes marques intenten contractar-la perquè patrocini els seus productes.

Marta López ha seguit un procés molt semblant des que va sortir a la llum la seva sonada ruptura amb Alfonso Merlos. L'advocat va aconseguir que l'exgran germana se situés en el punt de mira de molta gent, i des de llavors ha rebut ofertes bastant suculentes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores i Marta guanyen molts diners fent publicitat a Instagram, el problema és que no sempre ho fan de forma correcta. De vegades no especifiquen que estan patrocinant alguna cosa i aquí és on es vol incidir.

La CNCM ha proposat incloure aquesta activitat en la Llei de Comunicació audiovisual perquè considera que és un servei que ha d'estar regulat. De moment es desconeixen els requisits i condicions d'aquesta modificació, encara que molts professionals sortiran perjudicats.

Segons el regulador: «la consolidació d'aquests nous agents que operen a internet requereix un marc jurídic actualitzat». La filla d'Antonio David Flores guanya molts diners amb aquest negoci, així que haurà de pagar uns impostos altíssims.

Marta López ha estat acusada en diverses ocasions d'anunciar productes de dubtosa eficàcia. Però el pitjor és que ho fa de forma sibil·lina, ja que en cap moment avisa que està patrocinant alguna cosa.

Rocío Flores i Marta López podrien rebre una multa important

Rocío Flores porta treballant en televisió poc més de dos anys, just el temps que fa que es va posicionar com una 'influencer' de primer nivell. Alguns periodistes asseguren que la jove guanya tants diners que és la que està mantenint a la seva família.

El diari 'El País' ha estat investigant aquesta llei, i el que ha descobert ha deixat sense alè als famosos que treballen a Instagram. I és que Hisenda pot interposar multes que arriben fins als 30.000 euros per incomplir els nous paràmetres.

Per tant, Marta López haurà de canviar la seva forma de treballar, ja que en el passat va rebre crítiques per les quals ara podria pagar un preu molt car. Alguns dels seus seguidors es van queixar que els productes que recomanaven eren un frau, perquè no funcionaven i tenien un preu elevat.

La CNCM perseguirà aquests suposats enganys perquè no es tornin a repetir, així que la col·laboradora de 'Sálvame' haurà de tenir molta cura. L'objectiu de les noves normes és protegir el consumidor, qui està sotmès a una gran pressió per part de les empreses.

Així doncs, Rocío i Marta es veuran obligades a canviar la seva forma de treballar per evitar el càstig d'Hisenda. Tanmateix, elles no seran les úniques, també hi ha una llarga llista de famoses afectades: Maria Pombo i Dulceida entre d'altres.

Els experts consideren a aquestes professionals «prestadors de serveis de comunicació audiovisual». Aquesta és la raó per la qual hauran de comportar tal com marqui la llei per no rebre cap multa.

A més, la filla de Rociíto combina la seva faceta de col·laboradora amb el seu treball a Instagram, motiu pel qual els seus consells té molta més repercussió. Però a partir d'ara haurà de tenir compte amb el que recomana, ja que el producte ha de tenir una eficàcia del 100%.

De fet, hi ha molta gent que compra tot el que fan servir les famoses. Motiu pel qual s'aprofiten una mica moltes empreses. La CNCM vol erradicar tots els enganys que actualment existeixen en l'univers publicitari.