Olga Moreno en un moment de l'entrevista amb Carlos Sobera

Olga Moreno perd una altra de les seves grans aliades a la televisió

La guanyadora de 'Supervivientes' ha vist com una amiga s'ha allunyat d'ella després de sentir-se traïda i defraudada

Olga Moreno està vivint un moment dolç després d'haver-se proclamat guanyadora de 'Supervivientes 2021'.

No obstant això, no tot és felicitat. Se l'ha qüestionat molt després de l'entrevista que va concedir a Telecinco i hi ha rumors de ruptura amb el seu marit. Però, per acabar-ho d'adobar, ara ha perdut una de les seves grans aliades.

Sí, una de les seves amigues s'ha allunyat d'ella perquè s'ha sentit defraudada pel seu comportament. Ens referim a Lara Sajen, l'argentina que li ha fet costat en tot moment.

La fi de l'amistat entre Lara Sajen i Olga Moreno

Una de les acusacions que alguns concursants del reality han fet a la sevillana és que és falsa. I això es va demostrar recentment quan, creient que les càmeres no la gravaven, va parlar de Lara. En concret, va exposar: «Prefereixo tenir-la d'amiga que d'enemiga».

En un primer moment, quan va saber que Olga havia fet aquesta afirmació, Sajen no s'ho va prendre malament. Després, reflexionant-hi i sabent com va continuar la conversa, va canviar d'opinió. Tant és així que va manifestar: «Ella jurava i perjuraba que si ho va dir no va ser en aquest context, i aquí només hi ha un context».

«Em sento una miqueta bastant decebuda, perquè jo d'ella no he dit res dolent».

D'aquesta manera, es va mostrar dolguda i defraudada amb qui considerava que era el seu suport i la seva confident. I això ha fet que hagin estat separades des de llavors.

Olga Moreno perd el suport de Lara Sajen, la seva aliada a 'Supervivientes'

Dilluns, 2 d'agost, Lara va anar al plató de 'El programa del verano'. Bàsicament se li va preguntar en quin punt està la seva relació amb la dona d'Antonio David, i ella va ser molt clara al respecte. Així, va manifestar que l'amistat amb Olga és absolutament nul·la.

El primer que va exposar va ser que «m'he sentit decebuda. A mi el que em va impactar del vídeo, més que la frase, és que permetés que el Gianmarco digués coses de mi i no el frenés».

Acte seguit, va explicar que a Olga «la vaig veure el dia de la final i després no l'he tornat a veure. Per tant, no hem pogut parlar, i això que som gairebé veïnes».

En aquest acte de sinceritat, Lara no va dubtar a revelar que la vencedora de 'Supervivientes' va rebre informació de l'exterior. Concretament, va dir: «A ella se li va dir, perquè m'ho explicava tot, que Rocío Flores treballava en aquest programa i que estava molt bé».

«Això és l'única cosa que puc dir de més pes. Sobre el tema familiar, no».

Els col·laboradors van voler conèixer l'opinió de la convidada sobre les argúcies de la dona d'Antonio David en el reality. I sobre aquesta qüestió va contestar: «He estat amb ella dos mesos al concurs i, com a supervivent, em trec el barret. Era la primera que es posava a fer foc i tenia iniciativa, i a les proves vaig perdre diverses vegades contra ella».

«Em va guanyar a la sínia perquè té una força increïble. Però d'altres coses que ha fet o dit, com el "No me'n recordo", no puc dir res».

Encara que Sajen està dolguda per la traïció de Moreno i s'ha sentit defraudada, l'amistat entre elles no està perduda del tot. Ha reconegut que potser d'aquí a poc hi pot haver un acostament entre les dues. Sí, perquè ha explicat que «he rebut un parell d'àudios i potser en breu ens retrobem».

Una afirmació que ha causat molt d'enrenou a les xarxes entre els seguidors de les dues. Bona mostra d'això és que han deixat missatges com ara «Bravo» o «No tot val diners. Una amistat val més que tot l'or del món».