José Luis Moreno en una roda de premsa

Surten a la llum els plans de José Luis Moreno després de l'escàndol: Hi ha whatsapps

José Luis Moreno està reunint diners per a solucionar el seu veritable problema

José Luis Moreno s'ha convertit en l'home més buscat des que va saltar a la llum l'escàndol pel qual va ser detingut. Cada vegada hi ha més gent disposada a arruïnar-li el futur, així que el productor ha pres una decisió determinant.

José Luis Moreno ha vist com tot el que ha aconseguit durant la seva trajectòria s'ha ensorrat i el públic no se'n recorda de cap dels seus èxits. 'Todo es verdad', el programa de Risto Mejide, ha descobert l'estratègia amb la qual pretén deixar enrere la polèmica.

Titella és el nom de l'operació que ha arruïnat la reputació d'artista, ja que tothom vol saber per què ha estat a punt d'entrar a la presó. Després d'un temps de silenci, Cuatro ha tret a la llum el sumari secret del succés.

José Luis Moreno ha tornat a estar al centre de totes les mirades per culpa de l'espai que presenta Risto Mejide. Els espectadors s'han assabentat dels secrets de l'episodi gràcies a un sumari de 956 pàgines.

Titella ha acabat amb el productor, fet pel qual s'està plantejant marxar del país i començar una nova vida. Després de la seva polèmica detenció han sortit a la llum molts testimonis que l'han retratat com un home terrible, així que serà complicat que torni a primera línia.

'Todo es verdad' assegura que l'empresari podria tenir fins a 900 milions d'euros a l'estranger, raó de més per sortir d'Espanya i començar de zero. Moreno està sent investigat per diversos suposats delictes, entre ells estafa i blanqueig de capital.

Va evitar entrar a la presó gràcies a que va pagar una fiança milionària, però el malson no ha fet més que començar. La redacció del programa de Risto disposar de més de 5.000 documents que comprometen l'artista.

José Luis Moreno demana diners per a saldar els seus deutes

José Luis està en una situació bastant delicada perquè ha de fer front a pagaments molt importants. Segons els experts, té diners suficients, el problema és que l'origen d'aquesta fortuna li pot portar problemes.

Titella ha aconseguit el que molta gent esperava: el desterrament de Moreno. 'Todo es verdad' ha afirmat que el productor pretén resoldre els comptes que té pendents per a fugir del país.

Cuatro ha tingut accés a uns missatges de WhatsApp en què el sospitós demana diners a alguns dels seus amics. Sembla que té intenció de silenciar els seus enemics abans de començar una nova vida lluny d'Espanya.

El pare de Rockefeller ha evitat entrar a la presó, però el seu futur judicial és bastant complicat. Desenes de periodistes garanteixen que tindrà molts problemes per a recuperar la seva fama, tot i que el jutge encara no ha emès sentència.

Multitud de cares conegudes han parlat amb els mitjans de comunicació per a explicar la seva experiència amb l'empresari. Tothom coincideix que era una persona misteriosa l'únic objectiu del qual era estar per sobre del seu entorn.

En una de les entrevistes que se li van fer va assegurar que tenia fills i que tenia molt bona relació amb ells. Desenes d'investigadors han intentat esbrinar-ne la identitat, però ningú ho ha aconseguit.

El públic està començant a posar en dubte la trajectòria de Moreno, ja que molta gent pensa que tot ha estat una farsa. Té a l'esquena multitud d'escàndols dels quals sempre ha sortit il·lès, però ara sembla que ha canviat el panorama.

El programa de María Patiño, 'Socialité', ha informat d'una mort que tenia relació amb José Luis. Ell no hi va tenir res a veure, però el succés va tenir lloc al Teatre Calderón quan ell n'era propietari.

La premsa està descobrint notícies bastant impactants, així que el més intel·ligent és que José Luis Moreno foti el camp. Quin destí triarà per a exiliar-se?