Primer pla de Toñi Moreno somrient

Emma García o Toñi Moreno: Les fotos clau per quedar-se amb 'Viva la vida'

Toñi Moreno i Emma García es baten en duel, sense saber-ho, per la conducció de el programa 'Viva la Vida'

Les presentadores de 'Viva la vida', Toñi Moreno i Emma García, es troben embolicades en un debat sobre qui ha de ser la presentadora definitiva. 

'Viva la vida' va ser l'encarregat de substituir a la graella de Telecinco el programa presentat per María Teresa Campos 'Qué tiempo tan feliz'.

L'intercanvi de programa que no va convèncer a tothom

Va començar sent dirigit per la presentadora andalusa Toñi Moreno qui, en poc temps, es va guanyar l'afecte de l'audiència. Les tardes havien passat a ser una festa constant.

L'art i frescor amb què va aterrar l'ex de la cantant canària Rosana, va fer que el programa aconseguís una audiència fidel. Setmana rere setmana, aconseguia dades d'audiència que feien que es mantingués en la programació de la cadena de Fuencarral. 

Paral·lelament, un dels programes més antics de la cadena, 'Mujeres y Hombres y Viceversa', es trobava en una caiguda en picat. El programa que havia estat en antena durant anys veia com les seves dades d'audiència baixaven.

Des dels seus orígens, va ser presentat per Emma García, una de les cares més destacades de Telecino. A més, molts rumors envolten aquesta figura del periodisme i, fins i tot, s'arriba a afirmar que és la nena consentida de Paolo Vasille.

Sense previ avís es va produir un intercanvi de la conducció de l'espai. La periodista basca va passar a presentar el programa que estava en auge mentre que l'andalusa es va posar al capdavant del programa de cites.

Aquest canvi no va convèncer del tot al públic. Molts van ser els que van considerar injusta la decisió i, fins i tot, es van arribar a formular teories conspiranoiques al respecte.

Toñi Moreno sense programa ni feina

Amb el pas del temps, el que per a molts era una cosa impensable, va succeir. 'MYHYV' va ser cancel·lat i expulsat de la graella de la cadena principal de Mediaset després de 10 anys en antena.

Aquest fet va provocar que Moreno es quedés sense feina a Telecinco després d'haver aconseguit perpetuar un programa i haver intentat aixecar-ne un moribund. L'audiència va començar a mobilitzar-se perquè tornés el seu antic lloc de feina, sense gaire èxit.

Tot i així, el debat estava servit i l'audiència dividida. Molts es mostraven a favor que tornés l'antiga presentadora mentre que altres preferien a l'actual. Amb el pas el temps el debat va cessar i es va oblidar l'assumpte.

El debat es reobre, Emma García vs Toñi Moreno

Com cada any, els presentadors de Telecinco es prenen unes vacances després de tot l'any. Per evitar suspendre temporalment l'emissió del format, decideixen posar un substitut que dirigeixi el programa.

Per exemple, a 'Sálvame' se solen alternar els presentadors o, com és el cas de l'espai dels matins, 'El Programa de Ana Rosa', que pateix un canvi de nom i de presentador.

En el cas de 'Viva la vida' la persona encarregada de dirigir-lo mentre la seva presentadora està fora és Toñi Moreno. Aquest fet no només ha despertat velles ferides, sinó que, a més, ha sorprès a tots.

Sense saber-ho, totes dues s'han vist embolicades, de nou, en una batalla en la qual no fan pública la seva opinió ni es mullen al respecte. Però sí que es pot apreciar una contesa indirecta a les xarxes socials.

Els perfils d'Instagram de les dues estan plens de moments i records del programa. Crida especialment l'atenció com retraten cadascuna les seves vivències en ell. 

L'andalusa es fa fotografies amb persones de l'equip i agraint l'oportunitat. Gaudint d'estar de nou a casa i envoltada d'aquelles persones amb qui ha compartit tants moments.

Mentre que la guipuscoana prefereix fer-ho en solitari i lluint els estilismes amb els quals va al programa. Mostrant-se encantada amb la selecció del vestuari o retratant com la preparen per al mateix.

Sigui quin sigui el desenllaç, estem segurs que ambdues fan la seva tasca amb la professionalitat que les caracteritza. Aquest debat acompanyarà el programa fins al final dels seus dies.