Belén Esteban somrient

L'OCU posa la seva nota més inesperada al gaspatxo de Belén Esteban

Belén Esteban, «al·lucinada» després de conèixer l'últim rànquing de l'OCU

Belén Esteban està realment contrariada després d'haver rebut un cop dur professionalment per part de l'OCU. La 'princesa del poble' va començar una nova aventura empresarial fa uns mesos amb el seu projecte gastronòmic anomenat 'Sabores de la Esteban'.

Si bé, durant els primers mesos de vendes, Belén Esteban estava molt contenta amb els resultats obtinguts, tot ha canviat en qüestió d'hores.

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) no li ha donat una nota gens bona al producte de l'Esteban en el seu últim rànquing. El cas és que el gaspatxo de Belén Esteban no aconsegueix entrar ni tan sols entre els deu primers. Tan sols ha obtingut una nota de 63 sobre 100.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El gaspatxo de Belén Esteban obté una mala nota de l'OCU

La llista amb els millors gaspatxos del mercat situa el de l'Esteban a la part inferior del rànquing. L'OCU va triar 41 gaspatxos refrigerats de diferents marques. Per dur a terme les anàlisis, l'OCU va tenir en compte les etiquetes, la llista d'ingredients i els resultats d'una anàlisi microbiològic fet en els laboratoris.

Alhora, s'han fet diverses proves per part d'experts que valoren certs aspectes del producte. Per exemple, l'aparença, el color o el gust del gaspatxo han estat algunes de les característiques analitzades.

Sobre el preu, els gaspatxos estudiats estan en una mitjana de 2,45 euros el litre. La diferència entre el més barat i el més car ronda els quatre euros. I els gaspatxos elaborats amb productes ecològics són un 28% més costosos, igual que ho són més aquells envasats en plàstic PET.

Segons 'Informalia', la 'princesa del poble' està molt cabrejada. «Està al·lucinada, li ha anat fatal perquè creu que no es correspon en absolut amb la qualitat del seu gaspatxo i molt menys amb les seves vendes». Així parla a aquest digital algú del seu entorn, incidint que Esteban «creu que és un atac gratuït».

No tot són disgustos per Belén Esteban

Malgrat aquest cop, cal assenyalar que en el mercat, Belén Esteban ha desplaçat a alguna marca important de gaspatxos. Segons 'Consumidor Global', els seus productes van generar moltes pèrdues en 'Alvalle'. Va passar de liderar el mercat en 2020 a què caiguessin les seves vendes un 50%.

La història és que Belén creu que darrere d'aquestes crítiques pot haver-hi raons comercials i no es fia. Segons han publicat, l'empresa murciana que produeix el seu gaspatxo ha augmentat la seva plantilla en un 20% a causa del gran nombre de vendes.

La mateixa Belén sabia que no seria un camí fàcil ficar-se de ple en aquest tipus de negocis. «Jo sé que hi ha molta gent que no pot amb mi, i els respecto, és clar, però sé que hi ha altres persones que sí que m'aprecien. I a tots els agraeixo que hagin confiat en mi perquè 'Sabores de la Esteban' es quedarà», ha valorat.

Tots sabem com és Belén Esteban quan alguna cosa no li surt com ella esperava. Té un caràcter molt especial i mostra els seus sentiments de cop i volta. Segons apunten a 'Informalia', la col·laboradora de 'Sálvame' té un gran disgust, però els seus amics han estat al costat d'ella per recuperar-la d'aquesta garrotada.

A l'agost, Belén marxarà de vacances i tindrà temps per desconnectar al costat del seu marit, Miguel Marcos. El desig de la col·laboradora és fer un viatge al costat del seu noi i visitar uns dies a la seva mare a Benidorm. Aquest any de pandèmia, Belén ha patit molt en estar lluny dels seus i especialment de Carmen, més que una mare per a ella.