El rei Joan Carles amb cara de sorpresa

El regal de luxe a Joan Carles del qual gaudeixen Pedro Sánchez i la seva dona

Joan Carles va rebre una cosa que Pedro Sánchez i Begoña Gómez estan utilitzant aquest estiu

Joan Carles fa un any que és fora d'Espanya, refugiat de la tempesta mediàtica que han generat alguns dels seus comportaments. La classe política ha estat molt dura amb ell, però hi ha alguns que segueixen mantenint un vincle estret amb ell, com Pedro Sánchez.

Joan Carles ha aconseguit que els seus seguidors li donin l'esquena, ja que hi ha molt poca gent que s'atreveix a donar la cara per ell. El president comparteix l'opinió majoritària, encara que no ha dubtat a acceptar un sucós regal que va rebre el monarca fa un temps.

Pedro Sánchez i Begoña Gómez, la seva dona, han triat passar les vacances d'estiu a Lanzarote, concretament a La Mareta. Aquest domicili és una residència estatal que va aconseguir el marit de la reina Sofia i de la qual han gaudit altres polítics, com Mariano Rajoy.

L'emèrit s'ha guanyat a pols que el poble tingui una mala imatge d'ell, encara que anys enrere la seva funció era més que necessària. Alguns periodistes reconeixen que va fer moltes coses bones pel país, entre elles aconseguir propietats de luxe.

Pedro Sánchez s'ha aprofitat de La Marera, igual que van fer els seus antecessors, i sembla que està passant uns dies fantàstics. També ha tingut temps de reunir-se amb el rei Felip, qui per a molts és l'única esperança de la família reial.

Joan Carles tenia una amistat especial amb Hussein de Jordània, que va ser qui li va regalar el luxós domicili de Lanzarote. L'habitatge ha estat reformat en diverses ocasions, l'última el 2018, però sempre ha tingut unes qualitats estupendes.

Està situada a la costa Teguise i té 10.000 metres quadrats repartits en diverses habitacions, cambres de bany, cuina i sales d'estar. Sens dubte, és el lloc perfecte perquè el polític socialista passi les vacances amb la seva dona i les seves filles, Ainhoa i Carlota.

Pedro Sánchez ha desplegat un dispositiu de seguretat per a sentir-se protegit aquests dies. Estarà a l'illa fins al dia 21, tot i que té previst fer una excursió al parc nacional de Doñana amb la família.

 

El rei Joan Carles i Pedro Sánchez obliden la tensió del passat

El rei emèrit i l'actual president han tingut una relació bastant tempestuosa, ja que el monarca ha comès greus errors que ningú pot oblidar. El socialista ha estat dur amb la situació, perquè era el que els seus votants esperaven d'ell.

Els detractors del president han aprofitat la seva estada a Lanzarote per a criticar que utilitzi una cosa que ha aconseguit el rei Joan Carles. L'habitatge disposa de piscina privada, accés directe a la platja, pistes esportives i fins i tot un heliport.

Sánchez ha rebut moltes crítiques pels diners que ha invertit en seguretat durant les vacances. És cert que ha destinat una gran quantitat a aquesta finalitat, però també és veritat que és una cosa que han fet tots els seus antecessors.

Felip VI es va reunir amb ell a Mallorca, i des de llavors el polític ha fet una aturada per a gaudir dels seus. Begoña Gómez s'ha convertit en una de les dones més perseguides per la premsa del cor, ja que la seva vida és bastant atractiva.

Joan Carles va aconseguir que la classe política pogués gaudir de certs privilegis, cosa que semblen haver oblidat tots els seus detractors. No obstant això, és normal que la societat es recordi dels seus últims escàndols, ja que han estat d'una falta de despresa impròpia d'un monarca.

Felip té contacte amb el seu pare, encara que alguns mitjans asseguren que encara no vol que torni a Espanya. Segons ha sortit publicat, una de les persones més contundents és la reina Letícia, que vol protegir el futur d'Elionor i Sofia.

Elionor ha aconseguit una cosa bastant complicada: que el poble oblidi els errors del seu avi. La jove sembla ser molt diferent del seu entorn i s'ha guanyat l'afecte de molta gent.