Kiko Rivera amb mascareta al carrer

L'estat de salut de Kiko Rivera després l'hagin operat inesperadament

Kiko Rivera aclareix els motius pels quals acaba de passar per quiròfan

Kiko Rivera ha preocupat molt els seus milers de seguidors després d'anunciar recentment que havia ingressat a un hospital de Sevilla. L'alarma entre els seus fans era notòria i el mateix Kiko ha hagut d'explicar els motius de la visita al centre hospitalari. Si ha entrat a quiròfan és perquè ho necessitava per a millorar el seu estat de salut, malmès en els últims temps.

Ahir al matí, Kiko Rivera va anunciar a les xarxes socials que era a l'hospital. El DJ ha publicat diverses imatges en què apareix amb una via posada i amb una bata de color blau, instants abans de ser intervingut.

Kiko Rivera revela el motiu real pel qual ha passat per quiròfan

«Doncs res... a quiròfan. Desitgeu-me sort», deia el fill d'Isabel Pantoja sense revelar el motiu de l'operació. Va facilitar tan poca informació que els seus més d'1,1 milions de seguidors no entenien res.

Però Kiko Rivera ha reaccionat poques hores després de l'operació i ha publicat aquest missatge a les xarxes socials. El jove ha agraït a la clínica on s'ha operat totes les atencions que ha tingut amb ell. Així mateix, el DJ ha volgut confessar el motiu pel qual l'acaben d'operar.

«Gràcies pel tracte en aquesta migració de banda gàstrica. Ja us ho explicaré més endavant, però m'ha fet bastant de mal a l'estómac». Aquesta ha estat l'explicació de Kiko. Un text que ha publicat juntament amb una imatge de l'aparell i donant les gràcies a tothom que li ha donat suport amb l'operació.

«Comença una nova vida i toca cuidar-se al 100%. No em vull oblidar de dos dels meus pilars fonamentals que no em deixen sol en cap moment, la meva dona, Irene Rosales, i el meu compare, Fran Sánchez», ha assegurat Kiko.

El fill d'Isabel Pantoja ha acabat la publicació amb un «Us estimo» que ha escrit seguit d'una emoticona d'un cor. Aquesta operació inesperada de germà arriba enmig de la guerra legal que lluita contra la seva mare. Precisament, la cupletista actuarà demà dissabte, 7 d'agost, al VII Tío Pepe Festival de Jerez de la Frontera.

Allà, la vídua de Paquirri cantarà un extens repertori de les seves grans cançons i en traurà a la llum algunes del seu nou disc.

Els conflictes familiars passen factura a Kiko Rivera

Per contra, Kiko Rivera, més enllà d'aquesta última operació a què s'ha sotmès, segueix tenint el màxim suport a casa seva. El DJ va gaudir d'unes merescudes vacances a la Corunya amb Irene Rosales i les seves filles.

Durant aquest viatge, Kiko va dedicar una publicació molt emotiva a la seva dona per a agrair-li que sempre hagi estat al seu costat en els moments més durs. «Avui vull dedicar aquest post a la dona de la meva vida. Mare, dona i amiga. Tres en una i totes perfectes. Gràcies per existir, Irene, per donar-me el millor de la meva vida, que són les meves filles, i per salvar-me quan tot s'havia enfonsat. Per sempre teu. T'estimo», va publicar a les xarxes.

Aquests últims mesos, Rivera ho ha passat francament malament per la batalla judicial contra la seva mare i el seu oncle amb motiu de l'herència del seu pare, Paquirri. Malgrat tot, la seva família més propera és el pilar al qual es recolza sempre que pot.

«La família no sempre és de sang, la família són les persones de la teva vida que et volen a la seva. Són aquells que t'accepten tal com ets. Aquells que farien qualsevol cosa per veure't somriure i aquells que t'estimen sense que res més importi», va escriure Kiko a Instagram fa uns dies.