Andrea Janeiro acompanyada de la seva mare, Belén Esteban

Andrea Janeiro ja ho sap: Crisi familiar i possible ruptura en la seva família

Andrea Janeiro és conscient que Julia Janeiro té un problema

Andrea Janeiro ha rebut una trista notícia: la seva germana Julia Janeiro està travessant una crisi sentimental amb Brayan Mejía. Malgrat que el futbolista no vol participar en la premsa del cor, una coneguda notícia ha tret a la llum aquesta informació tan compromesa.

Andrea porta una vida discreta i sempre que es converteix en el centre de totes les mirades no és per escàndols que generi ella. En aquesta ocasió ha estat la filla de María José Campanario l'encarregada que tots els periodistes investiguin al seu clan.

Julia Janeiro s'ha convertit en una de les joves més perseguides pels mitjans de comunicació des que va complir la majoria d'edat. Encara que podria haver guanyat molts diners aprofitant-se dels seus cognoms, de moment no vol formar part de la indústria rosa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Brayan Mejía és un esportista que ambiciona a convertir-se en un professional de primera categoria i per aquesta raó vol estar lluny de la polèmica. Però la revista 'Diez Minutos' assegura que la parella està vivint una ratxa molt complicada que podria acabar amb un mal final.

Julia Janeiro encara no ha comentat res al respecte, tot i que les fonts que té el citat mitjà són de total solvència. Així doncs, hi ha la possibilitat que estiguin patint un desgast de la relació provocat per un excés de convivència.

Campanario va declarar en 'Hola!' que estava encantada amb el xicot de la seva petita, però que no volia parlar d'ell per no buscar-se problemes. No obstant això, alguns periodistes van descobrir que els joves vivien junts en un pis facilitat per Jesulín d'Ubrique.

Andrea Janeiro mai ha rebut el mateix tracte que la seva germana per part del torero, de fet els seus estudis a Londres els paga Belén Esteban. La 'princesa del poble' es va enfadar amb la seva exparella quan va descobrir que Julia gaudia de certes comoditats.

Andrea Janeiro i Julia Janeiro fa temps que no es veuen

Andrea i Julia tenen una relació bastant curiosa perquè mai han deixat que la guerra entre les seves mares provoqui una distància entre elles. Tot i això, alguns periodistes asseguren que no es porten tan bé com l'entorn vol donar a entendre.

Brayan Mejía encara no coneix la seva cunyada, un fet que crida molt l'atenció tenint en compte el suposat vincle especial que tenen. La filla de Belén viu a Londres, però passa temporades a Espanya i cap fotògraf ha pogut capturar una imatge al costat de la seva germana.

El futbolista i la seva xicota han esborrat totes les imatges que tenien junts en les seves xarxes socials, cosa que ha despertat la curiositat del públic. És possible que sigui una baralla d'enamorats, encara que alguns mitjans estudien una altra teoria més contundent: la ruptura.

La petita Janeiro s'ha convertit en una estrella de les xarxes socials, però la seva parella també triomfa als camps de futbol. Per tant, tots dos els dediquen tant de temps a les seves aficions que podrien haver descuidat alguna cosa més important: l'amor.

La revista 'Diez Minutos' assegura que estan travessant una crisi, tot i que ningú ha confirmat que la relació estigui trencada de forma definitiva. No seria estrany que la germana d'Andreíta trenqués el seu silenci per aclarir els rumors, ja que no és la primera vegada que ho fa.

«Volíeu una resposta de per què escric en anglès i com us veig una mica pertorbats per això us diré que sí que sé parlar espanyol. Escric les meves publicacions en anglès perquè m'agrada, perquè vull i perquè puc escriure en l'idioma que em sembli».

Aquestes declaracions fan referència a un dels últims escàndols que va viure a Instagram. I és que alguns dels seus seguidors es van burlar d'ella per utilitzar un idioma que, segons alguns, no té dominat.