Fabiola Martínez en un photocall

Fabiola Martínez confessa el motiu real de la separació de Bertín Osborne

Fabiola Martínez ha reconegut que no se sentia bé amb Bertín Osborne

Fabiola Martínez s'ha assegut al plató de 'Viernes Deluxe' per a explicar els motius pels quals va decidir separar-se de Bertín Osborne. Ha concedit una de les entrevistes més sinceres de la seva trajectòria i els espectadors estan encantats amb ella.

Fabiola ha començat una nova vida, ja que considerava que al seu matrimoni amb el presentador fallaven moltes coses. Assegura que no hi ha hagut terceres persones, simplement es van adonar que ja no estaven enamorats.

Bertín Osborne lamenta la seva situació actual, ja que pensa que té edat suficient per a tenir una família i es troba sol després de la separació. La seva última exdona ha parlat molt bé d'ell, encara que ha reconegut que la seva relació tenia moltes mancances.

El cantant sempre ha tingut fama de ser un conqueridor nat, tot i que semblava haver posat seny amb la veneçolana. No obstant això, els seus camins s'han separat i entre ells només queda una bonica amistat que s'estan esforçant per mantenir.

Bertín i Fabiola han estat junts més d'una dècada i tenen en comú dos fills meravellosos pels quals sempre estaran units. En més d'una ocasió, ell ha confessat que la model era la dona de la seva vida, encara que el destí ha canviat els seus plans.

Osborne dedica molt de temps a la seva carrera professional, ja que segueix sent una de les persones més ben valorades de la seva professió. Això va fer que la seva parella estigués a l'ombra, cosa que cap dels dos volia consentir.

«Estem millor des que ens vam separar», comenta la convidada de 'Viernes Deluxe'. Ha declarat que el seu exmarit sempre ha mirat pel seu bé i aquesta és una de les raons per les quals van decidir divorciar-se.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne han aconseguit una cosa molt important

Fabiola reconeix que segueix trobant a faltar el seu exmarit, ja que ha estat casada amb ell 14 anys. Tot i això, té clar que han pres una bona decisió, ja que tots dos estan més feliços l'un sense l'altre.

«No em vaig adonar que no estava igual en un moment concret, és un procés. Saps que ja no sents el mateix, però t'autoconvences en lloc de prendre decisions, pels nens i per la família».

La mare de Quique assegura que durant els últims anys va notar que ja no estava enamorada, tot i que no sap identificar el moment exacte. Hi va haver un dia en què es va armar de valor i va manifestar que volia emprendre una aventura en solitari.

«Quan em mirava al mirall em veia trista, no era jo: m'estava traint a mi mateixa. Vaig deixar de pensar en els meus plans, en el meu creixement, en formar-me, en fer projectes que no fossin comuns», confessa a Telecinco.

Martínez assumeix que una de les coses que més li pesaven era ser 'dona de', ja que tenia capacitat suficient per a ser una professional independent. Així, revelava: «Vaig perdre una mica la meva identitat, tots els projectes que iniciava tenien a veure amb ell».

Bertín s'ha de sentir molt orgullós de la mare dels seus dos últims fills, ja que junts han aconseguit una cosa bastant complicada: el respecte mutu. En cap moment han tingut males paraules l'un cap a l'altre, sempre s'han parlat amb gran admiració.

El més delicat va ser explicar als nens que notarien canvis considerables, però ho han acabat entenent. Continuen sent una família unida, amb l'única diferència que el matrimoni viu en domicilis diferents.

«Carlitos ho va entendre tot perfectament. A vegades està trist, però els vam explicar que la mama i el papa se seguien estimant d'una altra manera. Amb Quique va ser una mica més difícil perquè va començar a notar que el seu pare no era a casa i es posava capcot», afirma la model.

Els col·laboradors de 'Viernes Deluxe' han aplaudit amb energia la sinceritat de la seva convidada, cosa que també han valorat els espectadors. La model ha aconseguit que tot el públic estigui d'acord en una cosa: és una dona estupenda i independent.