Tamara Gorro somrient

Tamara Gorro, trencada de dolor, anuncia que la seva 'princesa' ha recaigut del càncer

Tamara Gorro ha confessat que la filla d'uns amics ha recaigut en la malaltia als 8 anys d'edat

Aquest dissabte, Tamara Gorro va publicar un vídeo molt trist per a tots els seus seguidors. El cas és que la seva 'princesa' —així és com anomena a la filla d'uns grans amics seus— ha recaigut del càncer. La nena porta lluitant des que tenia cinc anys i fa tan sols uns mesos semblava que s'havia recuperat.

En un vídeo que ha publicat a Instagram, Tamara Gorro ha revelat als seus 1,9 milions de seguidors la raó per la qual ha viatjat a Barcelona.

«La princesa ha tingut una recaiguda bastant greu; està feble. Com qualsevol pare o qualsevol mare, busquen els millors professionals o el lloc que creuen que pot trobar la solució a aquesta malaltia. Des del minut u van ser a Barcelona, i ara hi han tornat, a l'Hospital Sant Joan de Déu», ha explicat.

Tamara Gorro, desconsolada després de la recaiguda de la seva 'princesa'

La influencer, que ha admès que és part de la família de la nena, ha agraït els tractaments que li han donat a la nena.

A més, també ha tingut unes paraules molt boniques per al personal de l'hospital. «És un equip professional extraordinari que fa que la vida d'aquesta canalla sigui més suportable dins del malson que estan vivint. Ho fan tot moltíssim més fàcil als pares també», ha afirmat.

Fent referència a la situació de la seva 'princesa', ha dit que «estem fent el mateix que faríeu vosaltres si tinguéssiu uns amics o una família que no és de sang en una situació extrema: aportar companyia, força, energia positiva...».

La influencer, a qui últimament s'ha vist a la televisió sota la màscara de Dama Centella a 'Mask Singer', ha volgut enviar un missatge vital. Gorro demana que es destinin més diners a la investigació contra el càncer.

«A nosaltres, per desgràcia, ens està tocant viure un càncer infantil, però hi ha moltíssims càncers en persones adultes. És una malaltia que s'emporta, dia rere dia, moltíssimes persones», ha sentenciat.

Per tant, ha recalcat que cal que hi hagi «més investigació per a la lluita contra el càncer. És una malaltia molt dura. No trec importància a les altres, però em centro en aquesta, que és la que estem vivint i en la qual, per desgràcia , ens tornem a submergir», ha explicat.

Per a la dona d'Ezequiel Garay, el càncer «s'emporta els malalts, però també les persones que els acompanyen: pares, germans, amics...». Per això, acaba el discurs tornant a demanar que hi hagi més investigació sobre aquesta malaltia que pateix la filla dels seus amics.

Va anunciar la mala notícia el 2018

Va ser cap al 2018 quan Tamara Gorro va revelar que Valeria, la filla d'uns molt bons amics seus, patia càncer. La influencer tenia la intenció de fer partícips els seus seguidors de totes les notícies que es produïssin sobre l'evolució de la nena, a qui sempre ha estat molt unida des que va néixer.

Fa escassos mesos, Tamara va publicar un text molt emotiu a les xarxes. «Es va haver d'enfrontar a un camí desconegut i, per desgràcia, tremendament dolorós. Pots dir alt, clar i molt orgullosa de tu mateixa que estàs curada», començava la publicació.

«Ho has superat. Has pogut amb aquesta maleïda malaltia, el càncer. S'ha acabat el patiment, ara et toca fer això que hauries d'estar fent des de sempre: jugar, aprendre, somiar, ser feliç», va escriure Tamara al seu dia. Esperem que la seva nena de l'ànima surti aviat d'aquest nou revés en la lluita contra el càncer.