Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb fotos de Carme Chaparro i el seu xicot Bernabé.

Carme Chaparro ja no amaga el drama viscut amb el seu xicot Bernabé

La periodista Carme Chaparro parla del moment més dur que ha viscut

Carme Chaparro és una de les professionals més reconegudes del món de la televisió.

La seva llarga trajectòria a Telecinco, presentant els informatius de la cadena, ha fet que sigui una periodista molt ben considerada. Chaparro genera molta confiança entre els espectadors i molts la segueixen a les seves xarxes socials per no perdre's cap detall.

Carme Chaparro acostuma a donar la seva opinió i donar suport a algunes causes socials cada cop que té oportunitat. A més, aquesta també treballa al bloc de Yahoo, on opina sobre els temes d'actualitat.

La periodista Carme Chaparro en primer pla somrient amb una camisa de flors
Carme Chaparro és una professional molt reconeguda en el món del periodisme | GTRES

Fora de l'àmbit professional, la presentadora de Telecinco té una vida privada que acostuma a portar en secret, encara que de vegades no ho compleix. Fa un temps la vam poder veure compartir un post que feia referència a la seva parella.

Carme Chaparro sorprèn tothom mostrant la seva parella

Estem parlant del seu marit, que ha participat en el nou documental de Movistar+, Las huellas de El Bulli. Així, la periodista va compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram aquesta notícia sobre la seva parella Bernabé Domínguez.

I és que Carme Chaparro revela amb orgull el que ha fet l'home de la seva vida. «Sempre n'estic orgullosa, encara que no li agradi que ho digui, ni molt menys sortir a les fotos», ha escrit al costat d'aquesta foto en què surten junts.

Carme Chaparro i el seu marit, Bernabé Domínguez
Carme Chaparro i el seu marit estan junts des de 1997 | GTRES

«Fa dues setmanes, el meu marit va estrenar al Festival de Sant Sebastià Las huellas de El Bulli, un emocionant recorregut pel llegat de Ferran Adrià. Avui, per fi, ho he vist en la pantalla gran, a l'estrena a Madrid. I no ser més espectacular, ni estar més ben fet ni ser més emocionant», ha confessat.

La periodista catalana ha acabat aquest post proclamant el seu amor per ell: «T'estimo i estic molt orgullosa de tu».

Carme Chaparro i la seva parella es van conèixer cap a l'any 1997, quan tots dos cobrien el funeral de Lady Di, i des d'aquell dia sempre han estat junts.

Ella va néixer a Barcelona i ell és sevillà, però viuen a Madrid. «La boda és la hipoteca», ha dit irònicament Carme Chaparro en relació amb el fet que són feliços i no tenen necessitat de casar-se. Així mateix, tots dos són pares de dues nenes, la Laia, nascuda el 2011, i l'Emma, el 2013.

El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros

Carme Chaparro treu a la llum l'angoixant episodi del seu marit

Bernabé Domínguez fa més de dues dècades que treballa de càmera i ha viscut episodis molt dramàtics, com el 1999, durant la guerra a Iugoslàvia. I és que aquest va ser segrestat amb el seu company, el periodista de Movistar+ Jon Sistiaga.

«No hem patit tortures, encara que sí alguns càstigs físics i molt de turment psicològic», va explicar Domínguez al quedar lliure. Chaparro també en va parlar a la revista cultural Jot Down.

Primer pla de Carme Chaparro.
Carme Chaparro ho va passar molt malament  | Xarxes socials

«Jo era a Barcelona i me'n vaig assabentar per la televisió i en aquella època no hi havia mòbils. Recordo el primer pla de Juan Pedro Valentín obrint amb un videowall gegant darrere amb la foto del meu marit, va ser dur», va explicar. «Els van portar a una casa i els van tancar tota la nit, apuntant-los amb pistoles».

Avui dia, Domínguez segueix treballant a Mediaset, però s'ha apartat dels conflictes bèl·lics per treballar en un altre tipus de projectes. Per exemple, estar dins de l'equip del departament de fotografia de documentals com Las huellas de El Bulli.

En el cas de Carme Chaparro, combina la seva passió pel mitjà televisiu amb l'escriptura. L'hem vist a En el punto de mira, a Cuatro, i va publicar el 2021 No decepciones a tu padre, acabant així la trilogia de la inspectora Ana Arén. I gràcies a aquesta feina es va emportar el Premi Primavera l'any 2017.