Muntatge amb les cares de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz

Cristina Pedroche revela el secret més gran de Dabiz Muñoz

Cristina Pedroche revela una cosa oculta del seu marit que farà parlar

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz formen una de les parelles més sòlides del panorama nacional. El xef i la influencer han posat de manifest en aquests vuit anys que porten junts que es compenetren de la millor manera i que la relació va per llarg.

A les últimes hores, Cristina Pedroche ha estat notícia per una entrevista que ha ofert a la revista Hola. I és que la col·laboradora de 'Zapeando' torna a posar-se al capdavant d'un format d'Atresmedia la segona temporada.

Cristina Pedroche a Zapeando
Cristina Pedroche deixa Zapeando temporalment | ATRESMEDIA

Parlem del dating show 'Love Island', format que Neox estrena el proper diumenge a les 21:00. El programa tornarà a reunir a una vila un grup de solters disposats a buscar l'amor.

Cristina Pedroche parla de les intimitats de la parella

Parlem d'un format on l'únic requisit per no ser eliminats és que els solters sempre han d'estar aparellats. Un programa al qual Cristina Pedroche es presentaria si no tingués parella. «Són com unes vacances a la tele», confessa la col·laboradora de 'Zapeando'.

A més de comentar alguns secrets d'aquesta segona temporada, Pedroche també ha parlat de la relació que manté amb el seu xicot Dabiz Muñoz.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz | GTRES

«Cal avivar la flama diàriament. No deixar que l'ego s'apoderi de tu», confessa la presentadora el secret de la seva història amb el xef a Hola. A més, envia una cleca a aquells que no creien en la parella quan es van casar als vuit mesos de començar: «Ara, tots calladets!», sentencia.

Pel que fa al dia a dia, Pedroche se sent pletòrica al costat del xef de DiverXo. «Diuen que cal buscar una parella al teu costat per envellir junts. A mi m'agrada pensar que, mentre estàs envellint, et fa sentir jove. Jo amb ell ric molt i ens ho passem bé», apunta la col·laboradora.

Així, tampoc nega que hi hagi moments de picabaralles, com a qualsevol parella. Pedroche confessa que està «feliçment casada, encara que discutim per xorrades perquè ha deixat la televisió encesa o el got a la taula en comptes del rentaplats. I ell amb mi, perquè hem quedat a les dues i jo encara segueixo posant-me rímel...».

El secret més ben guardat de Dabiz Muñoz que destapa la seva dona

A l'esmentada entrevista, també hi ha hagut temps per parlar d'allò que més li va cridar l'atenció sobre el seu marit quan s'estaven coneixent. Un aspecte no gaire positiu, però que la vallecana no té problema a revelar a l'entrevista.

Muntatge de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche explica com va conèxier Dabiz | Catalunya Diari

El cert és que Pedroche té clar què ha canviat el seu noi des de l'època que es van conèixer. Parla de la seva manera de veure la seva vida personal i professional.

«Abans de conèixer-me, ell estava enfadat amb el món. Era una persona superalegre i divertit fora de la feina, però, segons creuava la porta de DiverXo, s'amargava», explica Pedroche.

«En quin moment seràs feliç?»

La presentadora de 'Love Island' lamentava que «res no complia les seves expectatives. Les receptes, la vaixella…», explica, i li va haver de fer veure que no podia ser tan exigent amb ell mateix.

«Un dia li vaig preguntar: 'En quin moment seràs feliç?'. De mica en mica he anat fent que valori una mica més la seva vida privada… i també que gaudeixi molt més la seva feina», ha sostingut la influencer.

D'altra banda, la parella ha estat notícia els darrers dies després de l'obertura del nou restaurant del xef, Ravioxo. I és que tots dos han format un «equip en tot», no només a nivell amorós, però, per ara, no tenen al cap ser pares. La família segueix creixent, «però només en número de restaurants».