Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores

Olga Moreno assumeix que mai podrà recuperar a David Flores

Olga Moreno s'ha distanciat completament de Rocío i David Flores

Olga Moreno ha demostrat que és una dona forta que pot fer front a qualsevol dificultat i refer-se del pitjor dels cops. Encara que, lamentablement, les circumstàncies han canviat molt per a ella, perquè la que creia que era una família perfecta s'ha acabat enfonsant. Fins i tot Rocío i David Flores, que ha estimat com uns fills, han acabat donant-li l'esquena.

Captura d'una gravació d'Olga Moreno
Captura d'Olga Moreno parlant per telèfon amb Antonio David Flores | Mediaset

Després de concedir la seva exclusiva més polèmica fins ara, la filla d'Antonio David s'hi mostrava molt dolguda. I és que no pensa permetre que ningú carregui contra el seu pare, ni tan sols Olga, a qui tenia en un pedestal.

«No he pensat mai que diria això, però em sento molt decebuda i molt sorpresa», assegurava la jove. «No tant pel que es diu sinó per la manera com s'ha fet tot», admetia.

«He estat parlant amb ella. No sé com es queda Olga. La que es troba avergonyida soc jo», sostenia sobre la seva posició.

Olga Moreno
Olga Moreno ha llançat un clar missatge que marcarà el futur | Instagram

«He hagut de donar la cara per tothom. Estic decebuda amb tota la meva família, amb el meu pare, amb l'Olga, amb la Marta, amb tots», es defensava.

«Jo he mirat sempre pel bé de la meva família, els adults han mirat pel seu propi benefici. El que em fa mal és la manera com s'han fet les coses», es lamentava.

«La persona que des del minut zero ha estat al costat d'Olga he estat jo. Sempre que se m'ha necessitat he estat allà», deia contundent.

Malgrat tot, la neta de 'La Jurado' insisteix que «no té res a retreure-li per com és com a mare i com s'ha portat bé amb mi i amb el meu germà quan no li corresponia. Adoro amb tot el meu cor l'Olga i també el meu pare», deixava clar.

Olga Moreno, més distanciada que mai de David Flores

I la cosa anava a pitjor després que Aranza Moreno, una de les germanes de la guanyadora de 'Supervivientes' arremetés contra Rocío. «Decepció? Decepció la nostra amb tu, 'mi arma'», deixava caure. «Des de llavors, sembla que s'ha produït un distanciament clar entre l'empresària i els seus nens de l'ànima».

Una cosa que inevitablement ha acabat passant factura a Moreno: «Em diuen que s'ha aprimat vuit quilos i que està fent el cor fort. Està molt trist amb el que ha passat amb Ro Flores».

Imatge de Rocío Flores i Olga Moreno.
Olga Moreno i Rocío Flores arribant juntes a Madrid| Europa Press

«L'Olga entén que ella no ha fet res que sigui ofensiu per a ningú, creu que aquesta situació, malgrat que Rocío té uns promptes i després se li passen, que amb això hi ha un abans i un després en la relació amb Rocío», asseguraven des del seu entorn més proper.

Un distanciament que «no és per ella, sinó per l'actitud que ha vist a Rocío. L'afecta moltíssim perquè els vol». I sembla que la situació no ha millorat gens.

«La relació no està trencada però... Ella ha aguantat moltes coses, i ara és ella la que necessita el seu temps», compartia recentment Raquel Bollo.

Captura de David Flores Carrasco fent un petó a la mare d'Olga Moreno.
Captura de David Flores Carrasco fent un petó a la mare d'Olga Moreno | Instagram (@oleyamenbyolgamoreno)

«L'afecte que sent Olga Moreno pels fills de qui encara és el seu marit és inqüestionable». Tot i això, ha acabat distanciant-se irremeiablement dels dos.

Així, tot indica que Olga i Rocío han pres camins separats, a més que els compromisos professionals de totes dues eviten que puguin acostar agendes com abans. Cal remarcar, però, que les darreres decisions que ha pres l'empresària també poden haver afectat el seu entorn.

I és que l'ex d'Antonio David va convertir-se en la darrera protagonista de 'Déjate querer', el programa presentat per Toñi Moreno, i on va fer la seva gran volta televisiva.