Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

Rocío Carrasco encén els seus fills amb les seves últimes paraules

Rocío Carrasco envia un dard enverinat a la seva família

Rocío Carrasco es troba molt il·lusionada amb un projecte que té entre mans. El proper 1 de juliol està previst que obri les portes el museu dedicat a la seva mare. Fa unes hores, la dona de Fidel Albiac confirmava la notícia enviant-li un misstage als seus fills que no deixarà ningú indiferent.

Feia molt de temps que treballava en aquesta idea, però és ara quan es pot materialitzar. Està molt orgullosa que el llegat i l'obra de la cantant per fi vegi la llum. Chipiona, la terra natal de Jurado, serà el lloc escollit per acollir aquesta instal·lació.

Rocío ha hagut de suportar onze anys d'enfrontaments amb la família. Des que mor la seva mare, la relació amb els seus familiars fa un gir radical. Però hi ha una situació que li canvia tota la vida i és l'emissió de la docusèrie de Telecinco.

Aquesta producció li obre els ulls i li permet comprovar que té el suport de molta gent, cosa que la reforça de manera important. En altres temps hauria guardat silenci, però ara ja no té inconvenient a entrar per telèfon a 'Sálvame' i revelar tots els detalls del museu.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Rocío Carrasco obrirà en unes setmanes el museu dedicat a la seva mare   | Europa Press

Hi ha molta expectació pel que pugui passar el proper 1 de juliol. És el dia clau. Sobretot per les persones que l'acompanyaran a la inauguració.

Explicava que «després de tot el que ha passat, tot s'ha solucionat i bé, hem decidit que l'1 de juliol s'obri». Va avançar que es farà una celebració d'acord amb la figura d'una de les cantants principals de la història d'aquest país. «Tenim pensat fer una inauguració com déu mana, en condicions, la inauguració que es mereix, ni més ni menys», va dir.

Rocío Carrasco es mostrava radiant. «Estic contenta perquè al final, després de molta feina i molts inconvenients, s'ha fet realitat», ha apuntat.

Portava darrere d'aquest projecte molts anys, però mai no el va poder tirar endavant per un motiu o un altre. Gairebé sempre va generar divisió a la seva família per discrepàncies a l'hora de gestionar-ho. Fins i tot durant un temps va ser el principal focus de conflicte amb la seva germana petita.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i els seus fills, Rocío i David Flores Carrasco
Els fills de Rocío Carrasco tenen motius per enfadar-se | GTRES - Telecinco

Però ara ja no hi ha marxa enrere, i el museu ja és una realitat. La filla de Jurado cada vegada apareix més segura de si mateixa i fins i tot es va atrevir a fer broma amb les persones que hi seràn amb ella. No està previst que la acompanyi la família Mohedano, amb qui manté una relació molt tirant.

Això sí, va aprofitar la seva intervenció a la televisió per dirigir-s'hi, i possiblement als seus fills. Va fer un comentari que pot generar molta controvèrsia entre els seus amics.

Rocío Carrasco no pensa en el mal que fa

Rocío Carrasco és molt contundent quan se li pregunta per les persones que l'acompanyaran el proper 1 de juliol. Es fa servir de l'humor, encara que amb un dard als seus parents. «Jorge Javier, farem la llista de convidats tu i jo junts, si vols», va assenyalar.

Va continuar dient que «totes les Campos estan convidades, són la meva família». És prou coneguda la seva estreta relació amb María Teresa, Carmen i Terelu. Però també hi havia interès per conèixer si estava disposada a cedir i convidar els Mohedano.

«L'altra família? Quina família? La meva família és la que jo decideixi», va assenyalar amb rotunditat la dona de Fidel. És una prova més que no hi ha cap tipus de tracte entre ells.

Rocío Carrasco no té previst convidar-los pel gran dia. Encara que possiblement a Jurado li hagués encantat reunir tota la seva gent en aquesta data tan especial. De moment, cap de les dues parts no sembla disposada a cedir.