Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Infanta Sofia i reina Letícia

Malestar a l'escola de la infanta Sofia pel que ha fet la filla de Letícia

L'escola de la infanta Sofia fa un favor a la reina Letícia

La infanta Sofia ha hagut de canviar algunes normes de la seva escola per poder assistir a un dinar familiar molt esperat. Això no ha agradat res a la direcció del col·legi, però la reina Letícia  ho ha demanat com un favor.

Així mateix, la filla de Felip VI ha sortit unes hores abans d'acabar la jornada escolar per poder veure un familiar patern. El rei emèrit ha viatjat des d'Abu Dhabi per gaudir d'uns dies a Espanya i, de passada, visitar els seus familiars.

La infanta Sofia i la seva mare a un acte
La reina Letícia recull abans d'hora de l'escola a la infanta Sofia   | GTRES

Després de dos anys sense trepitjar Espanya, l'avi de la infanta Sofia va arribar al Reial Club Nàutic de Sanxenxo on es va allotjar durant quatre dies. El 23 de maig passat, va agafar un vol a l'Aeroport de Vigo per viatjar a Madrid.

El retrobament més esperat de la casa reial

Un cop a la província madrilenya, va anar fins al Palau de la Zarzuela per estar amb els seus familiars. Passades les 10:00 del matí, l'avi de la infanta Sofia s'ha retrobat amb el rei Felip VI, la reina Sofia, la infanta Cristina i la infanta Elena. També han vingut els dos fills de la germana gran del rei Felip VI, Victòria Frederica de Marichalar i Froilà de Marichalar.

Primer pla de la infanta Sofia
La infanta Sofia es troba amb un familiar al Palau de la Zarzuela   | GTRES

No obstant, la reina Sofia no ha pogut gaudir d'un dinar juntament amb la seva família pel fet que ha donat positiu de COVID-19. Durant el dia, ha portat la mascareta posada complint les mesures preventives.

A la reina Letícia i a la infanta Sofia se les ha trobades a faltar al matí, ja que no han vist Joan Carles I fins a l'hora de dinar. De la mateixa manera, la princesa Elionor no ha pogut assistir a la reunió familiar pels seus estudis a Gal·les.

Imatge de la reina Sofia saludant a la premsa mentre que el rei Joan Carles surt del cotxe
La reina Sofia ha portat la mascareta perque ha donat positiu en covid   | GTRES

Així mateix, la família reial ha gaudit d'un dia plegats, encara que la visita hagi estat curta. El motiu d'aquesta breu visita és que el rei emèrit tenia el vol cap a Abu Dhabi a les 22:18 a l'aeroport de Barajas. Per això, ha hagut de marxar cap a les 21:00 del Palau de la Zarzuela.

No es coneix gaire més detall, ja que els reis, Letícia i Felip VI, ho han considerat com «una trobada familiar en l'àmbit privat». Per tant, no ho han afegit a l'agenda d'activitats oficials del rei Felip VI i, per tant, no han deixat entrar cap periodista a la Zarzuela. El que sí que tenen pensat fer és aportar informació sobre la visita a través d'un comunicat oficial.

Letícia, Felip VI, Joan Carles I, la infanta Sofia i la princesa Elionor
La família reial ha estat 11 hores amb el rei emèrit   | GTRES

Felip VI adverteix el seu pare

El rei Felip VI ha aprofitat per parlar amb l'avi de la infanta Sofia, que ha viatjat fins a Espanya. Segons el comunicat oficial, el marit de la reina Letícia i el rei emèrit han parlat durant hores sobre qüestions familiars i les seves conseqüències a la societat espanyola.

De la mateixa manera, la intenció de Joan Carles I sempre ha estat «normalitzar-ho tot», encara que desconeixem com reaccionarà la gent del carrer. També, esperava rebre molt suport i afecte dels seus familiars, ja que feia temps que no els veia.

Muntatge rei Joan Carles i rei Felip
Felip VI adverteix l'avi de la infanta Sofia   | Catalunya Diari

A més, s'espera el retorn del rei emèrit d'aquí a tres setmanes, ja que haurà de participar a la Copa del Món de vela. Així doncs, cada cop seran més freqüents les visites de l'avi de la infanta Sofia.