Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva confirma els rumors sobre la seva nova vida

Raquel Sánchez Silva dona a conèixer el canvi que experimentarà a partir d'ara

Raquel Sánchez Silva ha presentat programes molt diversos a la televisió del nostre país, tals com a 'Maestros de la Costura' o 'Pequín Express'. I cadascun d'ells ha deixat una empremta profunda en la presentadora.

Tot i això, n'hi ha un en què ha participat que l'ha portat ara a reconèixer que la seva vida canviarà per sempre. En concret, l'encarregat de fer això no és altre que el format 'El Desafío', d'Antena 3, en què ha concursat.

Imatge de Raquel Sánchez Silva somrient a El Hormiguero
Raquel Sánchez Silva està feliç pel seu pas a 'El Desafío' | Atresmedia

Raquel Sánchez Silva i el seu pas pel concurs

La presentadora s'ha animat a ser concursant de la segona edició de l'espai d''Atresmedia'. Un espai on, igual que els seus companys, ha hagut d'enfrontar-se a reptes molt difícils, a altres curiosos i fins i tot a alguns divertits. I Sánchez Silva ha gaudit completament el format, per la qual cosa durant la majoria de la temporada ha estat líder de la classificació.

El seu compromís i les ganes de superar-se són les que van fer que Raquel aconseguís els aplaudiments del públic i del jurat cada setmana. Valors que va fer servir a la gala final, que va tenir lloc divendres passat. Una gala en què va apostar per intentar aconseguir el triomf realitzant una prova molt complexa de tir amb arc.

Com cada programa, va posar serietat, treball i esforç i una gran valentia per fer el seu repte tan bé com fos possible. Però aquesta vegada no n'hi va haver prou i no va superar una de les seves parts. Per aquest motiu, no va aconseguir la victòria, es va haver de conformar amb la tercera posició, mentre que Juan Betancourt es va proclamar campió.

Raquel Sánchez Silva canvia aspectes de la seva vida

La vídua de Mario Biondo va lamentar no haver guanyat, però es va mostrar satisfeta pel seu pas per 'El Desafío'. Així, davant de les llàgrimes d'algun membre del jurat, va exposar: «M'heu donat nits molt boniques i m'ho he passat tan bé. Sempre he estat entre la primera i la tercera i me'n vaig sent».

«Estic agraïda de tot el que he après i heu puntuat com havíeu de puntuar. I jo estic encantada», s'expressava. Feliç és com es va mostrar després del final d'aquest format que ha canviat per sempre la vida.

Sí, perquè a partir d'ara, com ha reconegut a les seves xarxes socials, té clar que no deixarà practicar reptes i activitats que hi ha realitzat.

En efecte, al seu compte d'Instagram ha compartit un vídeo amb algun dels seus millors moments al programa. I a més a més, l'ha acompanyat de les paraules següents:

«No vull acomiadar-me de l'experiència sense observar com ha estat d'aprendre tant de bonic, de superar tants reptes i deixar enrere tantes pors. Vull donar les gràcies a Jorge Salvador i a tot l'equip d''El Desafío' i Antena 3 per permetre'm viure tot el que he viscut aquests mesos. Per l'oportunitat de formar-me i conèixer-me una miqueta millor».

Imatge de Raquel Sánchez Silva posant mirant a càmera i mig somrient
Raquel ha confessat la manera com el concurs l'ha canviat per sempre | EUROPA PRESS

En aquest punt, ha revelat, per a sorpresa de tots, com l'esmentat espai ha canviat la seva vida. Ha explicat: «Per mi, ho he dit diverses vegades, aquest concurs és un abans i un després. I, com a mostra, us explico que demà m'examino per treure'm la llicència de tir amb arc i convertir-me en esportista federada d'aquesta disciplina».

«Seguiré practicant apnea, continuaré ballant, fent acrobàcies i moltes nits d'estiu, formaré l'ombra d'un elefant, un mico o un ocell a l'habitació dels meus fills. Ha estat molt i és dins meu. Gràcies, per sempre».

Desvelan el sorprendente nombre del bebé de Jesulín de Ubrique y María José Campanario