Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del moment en què Pablo Díaz va guanyar el premi de Pasapalabra

Pablo Díaz apareix amb la seva nòvia i revela què va fer amb el premi de 'Pasapalabra'

Pablo Díaz no amaga en què ha invertit els diners guanyats a 'Pasapalabra'

Pablo Díaz va passar a la història de 'Pasapalabra' el juliol del 2021 després de guanyar un dels premis rècord del concurs d'Antena 3. Mesos després, Díaz no ha canviat la seva forma de viure, encara que el que sí que ha variat i notablement són els zeros del seu compte corrent.

El músic és feliç amb la seva nòvia, a la qual hem vist darrerament amb ell a les xarxes socials. Recordem que Díaz, a 'Pasapalabra', va requerir de 260 programes per emportar-se el premi del concurs. Exactament, va ser 1.828.000 euros el premi que es va endur a casa aquest jove músic.

Pablo Díaz ha parlat amb El Español de tot això i especialment ha contestat a la pregunta que es fan tots els seus seguidors. I no és altra que com ha invertit aquest premi milionari que es va emportar l'estiu passat a 'Pasapalabra'.

Pablo Díaz confessa en què s'ha gastat el premi de 'Pasapalabra'

El famós concursant de l'espai presentat per Roberto Leal no ha tingut problema a explicar què ha fet amb aquesta gran quantitat de diners.

Pablo Díaz, concursant de Pasapalabra, en un moment del programa
Pablo Díaz, concursant de Pasapalabra, en un moment del programa | Atresmedia

«El més important ha estat venir a viure a Madrid, comprar-me una casa i independitzar-me», ha respost Díaz en primer lloc.

Sobre aquesta nova casa, el músic confessa que aquesta compra ha estat el més car que ha adquirit amb el premi obtingut. «No sóc en absolut una persona de grans despeses i luxes, gens malbaratador. És veritat que m'he donat també algun petit caprici: un viatge o dues consoles Nintendo, una Switch i la 64», ha declarat.

Una cosa que crida poderosament l'atenció és que Pablo no s'ha comprat «cap instrument musical. Estic molt content amb el meu vell violí, malgrat els anys que té el tinc fet a mi i no el canvio», ha revelat.

El que té clar Pablo Díaz tot i ser milionari

Pablo sap de la sort que ha tingut als 25 anys. «Avui dia és una cosa que és impensable per a la majoria de joves, llevat que guanyis el premi de 'Pasapalabra', així que em considero molt afortunat. He fet també un màster a Amsterdam sobre violí», ha prosseguit, desgranant a poc a poc en què ha invertit el premi que li va canviar la vida.

Pablo Díaz a Pasapalabra
Pablo Díaz ha administrat molt bé el seu premi de 'Pasapalabra' | ANTENA 3

Pablo Díaz adverteix que és molt important estalviar en els temps que vivim. «La resta dels diners els tinc estalviats per a un futur. I per tenir la tranquil·litat de poder seguir estudiant els propers anys sense viure amb una preocupació econòmica constant», ha confessat a El Español.

Preguntat per si li ha regalat alguna cosa als pares amb part d'aquests diners, Díaz contesta d'una manera peculiar. «Als meus pares els he fet el millor regal que els podia fer que és independitzar-me i que no m'hagin d'aguantar més a casa», ha explicat.

«Ara de debò, crec que als meus pares els he tret una gran preocupació de sobre amb el tema de tenir uns bons estalvis. I que ells no hagin d'estar pendents en aquest aspecte. És una gran tranquil·litat», explicava el guanyador del milionari premi.

Quants diners s'emporta Hisenda?

Com sol passar en aquests casos, Hisenda es queda amb gran part d'aquests premis. Pablo Díaz confessa que «en teoria, a la Comunitat de Madrid es queden amb un 43,5% del premi, així, a ull, calculo que es quedaran amb uns 900.000 euros», lamentava.

«Els concursos computen per a Hisenda com un exercici fiscal més. Com si això fos el que has cobrat aquell any en un sou i t'apliquen el tipus de retenció corresponent al teu tram d'ingrés. Si guanyes un premi, posem de 3000 euros, et treuen poc, però si en guanyes un de 1.828.000, com en el meu cas, doncs et treuen molt», finalitzava la seva explicació.