Foto de la reina Letícia.

Revelen el que fa Letícia cada dia per tenir els abdominals forts i marcats

Marcar abdominal requereix esforç i sacrificis, però no és impossible

Si per alguna cosa destaca la reina Letícia, entre moltes altres coses, és per la seva espectacular forma física. Sempre han cridat l'atenció els seus braços i les seves cames tonificats. Però ara, a més a més, hem observat que compta amb uns abdominals de ferro.

La monarca intenta trobar un equilibri entre la discreció i el fet de saber destacar, i la veritat és que no li va gens malament. Gairebé sempre sorprèn amb els seus vestits, però no per ser cars ni extravagants, sinó per realçar el seu cos. Un bon exemple són els vestits que deixen entreveure la 'six pack' d'infart de la monarca.

I no n'hi ha per menys, ja que una afició ben coneguda de la reina és cuidar-se. Entre els seus hàbits saludables, no poden faltar una alimentació immillorable, així com una rutina d'exercicis pensada per a ella. Així que, si vols obtenir els mateixos resultats, et revelarem quina rutina segueix Letícia per presumir d'uns abdominals espectaculars...

El secret dels abdominals d'infart de la reina

Per descomptat, una de les grans claus per marcar abdominals com la reina implica alimentar-se de manera adequada, ja que l'exercici físic és un gran complement, sobretot per enfortir aquesta part tan rebel del cos. Tot i això, el primer que cal fer és perdre greix abdominal, i aquesta és una de les parts més complicades a l'hora de lluir aquest abdomen envejable.

Perricone, la dieta que segueix la monarca

Per aconseguir-ho, duu a terme una dieta coneguda com a Perricone. Es tracta d'una idea de Nicholas Perricone, un famós dermatòleg dels Estats Units, també conegut per fundar la Teoria de l'Envelliment. I sembla que seguint els seus consells, a la monarca no li està anant gens malament.

Per tant, si vols lluir aquests abdominals forts, la dieta Perricone proposa deu aliments que no poden faltar a taula. De fet, sempre són presents a la de la reina.

Imatge de la reina Letícia presidint la reunió del consell del reial patronat
És una fidel seguidora de la dieta Perricone | Catalunya Diari

En primer lloc, no hi pot faltar l'Omega 3, amb productes com la tonyina o el salmó. Tampoc les fruites ni els greixos saludables, com l'alvocat. Són interessants alhora els bitxos i els pebrots, pel seu poder saciant, i les verdures.

Els llegums són altres dels més ben valorats, destacant les llenties. També els probiòtics, les llavors i fruits secs i els cereals sencers. I per acabar, les espècies són bones companyes, com el gingebre o la cúrcuma.

Productes que estan prohibits

Així com hi ha aliments que no poden faltar a la dieta Perricone, mantenir els abdominals també comporta fer sacrificis. Sí, ja que hi ha alguns aliments que estan totalment prohibits.

Aquests són aquells rics en sucres o farines blanques, així com els greixos hidrogenats. Fruites i verdures com el mango, la taronja o la pastanaga tampoc són benvingudes. Prendre alcohol, per descomptat, tampoc està permès, i això és una cosa que la monarca segueix al peu de la lletra.

Letícia també marca abdominal amb exercici

Però aquesta dieta també cal complementar-la amb exercici físic per enfortir la zona. Letícia té la sort de poder entrenar diàriament amb un entrenador personal, però tu pots seguir algunes de les rutines fins i tot a casa.

Pilates i rutines de força, entre les seves preferides

En primer lloc, a la monarca li encanta el pilates. Aquesta disciplina és molt bona alhora de tenir una bona postura. I, per descomptat, per tonificar abdomen.

D'altra banda, s'exercita seguint rutines amb el seu mateix pes. De la mateixa manera, fa ús de bandes i peses. Per això aconsegueix lluir aquests braços i cames d'infart.

Imatge d'una noia agafant-se la grasa abdominal de la panxa
Els abdominals de Letícia també són producte de l'exercici | Getty Images

El ioga tampoc pot faltar

Per acabar, el ioga és una altra de les seves disciplines preferides. I és que, a més de benestar físic, també hi aporta benestar mental. Com a curiositat, diuen que practica 'zumba' cada cap de setmana amb un grup de mares del col·legi de la princesa i la infanta.

Per tant, es tracta d'una rutina espartana, però que dona resultat. En aquests últims anys, la reina Letícia ha sabut potenciar la seva massa muscular, cosa que dona lloc a aquests abdominals forts i tonificats tan envejats.