Fotomuntatge de Carlos Sobera i la seva dona Patricia Santamarina

Patricia Santamarina, la dona de Carlos Sobera que gairebé el deixa vidu

El tràgic passat del matrimoni que gairebé mata la dona de Carlos Sobera

Patricia Santamarina ha explicat el qual va haver de viure fa tres anys. En concret, la dona de Carlos Sobera va experimentar un dels ensurts més preocupants de la seva vida, ja que va patir un  vessament cerebral el 2019.

El febrer d'aquell mateix any, Patricia va ser traslladada a l'hospital, on va ingressar a l'UCI. Actualment, recorda que va ser un moment molt difícil per a la seva família i per a ella, però gràcies a la seva valentia i a la seva voluntat va tirar endavant.

De la mateixa manera, l'advocada ens ha assegurat que està en perfecte estat de salut. I a més a més, ens ha confessat que aquesta experiència viscuda ha estat com un ensenyament de vida per a ella i el seu marit, Carlos Sobera.

Carlos Sobera i Patricia Santamarina
Patricia Santamarina va rebre un gran suport del seu marit mentre estava malalta | GTRES

«Estic més contenta, més alegre i més optimista. No hi ha res com que et donin un petit ensurt perquè comencis a valorar les petites coses una mica més», manifestava amb orgull.

«Vaig viure uns moments de 'pànic' importants perquè veus que la persona a qui estimes pot marxar. La vida et dona una rebolcada i tots tenim clar que la vida s'ha de beure d'un glop i no a glopets», va expressar Carlos Sobera a 'El Español' fa un any.

La decisió que va ser un abans i un després

Aquest succés va fer que el matrimoni prengués una decisió que canviaria tot el seu futur. Tant Patricia, com Carlos Sobera, van decidir gaudir moltíssim més de la seva vida privada. Tot i això, va arribar la pandèmia i no van poder dur a terme els plans que tenien pensat.

Per aquest motiu no va ser fins a l'any passat quan van poder fer tot allò que tenien planejat. Volien  deixar enrere els mals records i començar de zero una nova vida. Patricia ha volgut deixar de banda l'estrès que vivia a la seva vida per centrar-se a cuidar la seva mentalitat i la seva família.

Així doncs, van decidir viatjar per diferents punts d'Espanya. El primer destí va ser a Fuerteventura, a les Illes Canàries. Després van anar a les Illes Balears i, més tard, van estiuejar pel territori andalús. Així mateix, l'agost passat, van celebrar el 61 aniversari de Carlos Sobera acompanyats dels seus éssers més estimats a Marbella.

Carlos Sobera i Patricia Santamarina molt arreglats
Carlos Sobera i Patricia Santamarina han experimentat un abans i un després a les seves vides | GTRES

I tot això, Patricia Santamarina ho publicava per les seves xarxes socials, en especial, pel seu compte de TikTok, on presenta un gran nombre de seguidors. I és que, amb tot el que han viscut en aquest curt temps, el matrimoni és molt més feliç, ja que ara valoren la seva vida descansada.

L'alegria de la casa de Carlos Sobera

A més del temps viatjant amb la família, el nou membre ha ajudat Patricia Santamarina amb la seva recuperació. Fa un mes, Carlos Sobera va publicar una fotografia al seu Instagram donant la benvinguda a la seva nova mascota, la Martina.  «Un nou membre s'uneix a la nostra ja gran família de gossos», escrivia al 'post'.

Es tracta d'una gosseta molt adorable que ha tingut una bona rebuda per tots els seguidors del presentador i de la seva dona. Tant és el suport, que Carlos Sobera i Patricia han decidit crear un compte pel cadell.

Arianna Aragón, la filla gran de Patricia, també va pujar una publicació de la gosseta a les seves xarxes socials. I alhora, alguna vegada ha comentat que està orgullosa de la meravellosa relació que manté amb el marit de la seva mare, Carlos Sobera.

«Amb la separació, moltes famílies es trenquen per sempre. Jo tinc la sort que la meva s'estima molt. No només no he perdut un pare, sinó que n'he guanyat un altre», confessava la noia en una entrevista amb l''ABC'.