Raphael

Raphael i la seva dona, obligats a confirmar el drama dels seus tres fills

Raphael hauria preferit un futur diferent per als fills

Raphael pot presumir de moltes coses a la vida. Té una carrera envejable, que continua engrandint la llegenda amb més concerts i nous temes musicals. Té també tres fills i vuit nets que el fan vessar de felicitat quan no està de gira.

Tot i això, del que més presumeix el cantant de Linares és del seu matrimoni amb Natalia Figueroa. Fa 50 anys que són casats i han demostrat que el seu amor ha estat capaç de vèncer totes les tempestes i problemes de la vida. Raphael es mostra orgullós de la seva dona, amb qui comparteix el seu èxit vital.

«Aquesta aventura sense la meva dona hauria estat impossible, la meva família ha funcionat gràcies a ella, que ha fet possible allò impossible».

I és que com el mateix Raphael ha relatat alguna vegada, hi va haver una època en què la parella feia veritables esforços per estar junta, amb els fills. En declaracions a 'Viva la Vida', Raphael explicava que «hi va haver un temps en què vaig procurar compaginar les dues coses. Ells han viatjat amb mi i hem tingut casa a Mèxic, als Estats Units...».

Tot i això, «va arribar un dia, passats ja uns quants anys, que Natalia em va dir: 'mira, jo em quedo a Madrid amb els nens i tu vas per allà, però que sigui el més curt possible'».

Així doncs, la paciència i l'amor han estat clau perquè aquesta parella hagi celebrat les seves noces d'or. Un dels pesars més grans que tenen, precisament, és que els seus fills no s'han contagiat d'aquesta capacitat per trobar les parelles de la seva vida.

Raphael i la seba dona, Natalia Figueroa
Raphael i Natalia Figueroa sempre han estat molt units | GTRES

Raphael i el pesar familiar amb els seus fills

Raphael ha anat rebent amb pena les notícies que li han arribat dels seus tres fills. Tant Jacobo, com Alejandra i Manuel no han pogut salvar els seus respectius matrimonis i tots han acabat separant-se de les parelles.

La fórmula de l'èxit que sí que ha funcionat per a Raphael i la seva dona, no ha fet efecte en els tres fills d'aquesta relació. Raphael ha explicat el secret. «El primer de tot és estimar-se molt. El segon és suportar-se, perquè tots tenim un humor diferent. Dir-se els bons dies amb molt d'afecte fa que cada dia comenci bé i si passa alguna cosa entre mitges, quan arriba la nit et dónes la bona nit una altra vegada amb molt d'afecte. Així és com aconsegueixes portar-ho bé».

Un altre dels consells que dona Rapahel per mantenir sana una relació de parella és «parlar moltíssim. Natalia és una gran conversadora i els dies així passen volant».

Els divorcis que han marcat la vida de Raphael

Raphael ha vist amb tristesa com entre el 2015 i el 2021 els seus tres fills han decidit posar punt i final a les seves relacions de parella. El 2015, Jacobo, el fill gran de Raphael i Natalia, se separava de l'actriu Toni Acosta.

Tot i viure separats, tenen una excel·lent relació pel bé dels tres fills que tenen en comú. A més, Acosta ha explicat que «estar a casa de Raphael és com estar a casa teva».

La filla mitjana de la parella, Alejandra també es va separar de la seva parella, Álvaro de Arenzana. Tenen dos fills, ja adolescents, i el 2016, quan ell va haver de marxar a Mèxic, tota la família es va mudar.

No obstant, finalment van optar per agafar camins vitals separats i a la tornada a Madrid van decidir anar cadascú pel seu costat.

El fill petit de Raphael, Manuel Martos, és el més conegut de la família i el seu casament amb Amelia Bono, la filla del polític José Bono, va ser tot un esdeveniment social. Tenen 4 fills en comú, però això no va ser suficient i van decidir separar-se el 2021. La seva relació és tan bona que fins i tot s'ha arribat a especular que s'han donat una segona oportunitat.

Sigui com sigui, Raphael és l'únic de casa que segueix escrivint la seva llarga i apassionada història d'amor al costat de Natalia.