Patricia Pardo amb els ulls plorosos

Patricia Pardo revela els problemes de salut i mobilitza la seva gent

La presentadora ha trobat una solució efectiva

Patricia Pardo sap millor que ningú què ha de fer per no cridar l'atenció de la premsa, per això s'ha guanyat el respecte de tothom. La relació amb Christian Gálvez és un secret de domini públic, però la periodista està tenint un comportament impecable. Ja no és notícia per la seva vida personal, ja que el públic ha assumit que són parella i que tenen plans de futur.

La gallega ha revelat que un dels seus companys a 'El programa de Ana Rosa' té un problema de salut força incòmode. Parlem de Joaquín Prat, que ha corroborat que no pot parlar perquè li fa mal la gola pel canvi de temperatura. La periodista li ha recomanat un remei casolà per a rebaixar el malestar i superar el sotrac com més aviat millor.

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Patricia Pardo ha ajudat el seu company | Telecinco

Patricia ha preocupat els seus seguidors, però la situació ja està aclarida: Joaquín simplement té un refredat sense importància. La presentadora li ha aconsellat que prengui «una miqueta de mel i llimona» quan torni a casa. La revista 'Lecturas' s'ha fet ressò del que ha passat, ja que a les xarxes socials se n'ha parlat molt.

La presentadora fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, però mai havia tingut tanta popularitat com ara. Qualsevol cosa que fa acapara l'atenció de la premsa, per això el que ha dit a 'El programa de Ana Rosa' han cridat l'atenció. Joaquín està malalt, però els companys no s'han de preocupar perquè es recuperarà aviat.

Pardo ha optat per mantenir la seva vida privada al marge dels focus, però tampoc s'amaga perquè sap que no seria efectiu. Christian Gálvez i ella passegen es deixen veure públicament sense problema, ja que saben que no tenen res a amagar i són molt feliços. El més curiós és que l'expresentador de 'Pasapalabra' sovint presumeix d'aquesta relació, atreviment que pot posar la parella en un compromís.

Patricia Pardo descobreix l'origen del problema

Patricia ha escoltat les paraules de Joaquín Prat, que ha explicat per què s'ha refredat en una època tan calorosa. «És l'aire condicionat, em va fatal», ha comentat el presentador per aclarir qualsevol mena de dubte. Ell també ha passat un moment delicat, perquè s'ha separat de Yolanda Bravo i no vol aprofundir en l'assumpte.

Patricia Pardo en un plató de televisió
Patricia Pardo ha triomfat molt a la televisió | Telecinco

Joaquín Prat és molt discret i no li agrada ser el centre de la notícia, encara que ha concedit una entrevista força impactant. Ha participat al programa de Jesús Calleja i ha revelat que el procés de divorci va ser complicat. Especialment perquè havia format una família amb Yolanda i no volia que els fills patissin.

Pardo comprèn el patiment del seu company, ja que ella va travessar una situació semblant fa un any. Van decidir trencar el matrimoni, però aviat van arribar a un acord i actualment tenen molt bona relació. Es van adonar que eren més feliços per separat, però entre ells no ha passat res greu.

Patricia Pardo revela una dada interessant

Quan ha sabut que Joaquín s'ha posat malalt per l'aire condicionat, Patricia ha reconegut que li passa el mateix: quan fa calor, encén l'aparell i no té en compte els efectes secundaris que li pot causar. Per això sap quins remeis són més efectius i els ha compartit amb el seu company.

Patricia Pardo viu una segona joventut amb Christian Gálvez, que està encantat amb la relació. Almudena Cid, l'ex del presentador, s'ha convertit en víctima de la situació i el públic ha empatitzat molt amb ella. Hi ha qui pensa que Christian podria haver estat més transparent.