Kiko Hernández en un directe de Sálvame.

Kiko Hernández perd la seva dona especial i assumeix que s'acosta el final

El tertulià haurà de començar una nova vida

Kiko Hernández i la resta de col·laboradors de 'Sábado Deluxe' estan desolats perquè han perdut una de les ànimes del programa: Rocío Durán. Jorge Javier Vázquez ha informat dels nous plans de la reportera i li ha dedicat unes paraules molt emotives. Cada cop hi ha més cares de 'Sálvame' que desapareixen del format, gest que perjudica les dades d'audiència.

Fa més de vint anys que treballa a la petita pantalla, així que sap millor que ningú com funciona el negoci de l'espectacle. Alguns companys seus, com ara Carlota Corredera, han decidit abandonar el vaixell i emprendre nous projectes. Ell, però, vol quedar-s'hi fins al final, per això no deixarà cap dels dos programes on col·labora.

Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos
Kiko Hernández és essencial a Sálvame | GTRES

El televisiu sap que els rumors són certs i que els programes de Jorge Javier Vázquez podrien desaparèixer en qualsevol moment. Algunes cares conegudes, com Chayo Mohedano, han emprès una guerra contra La Fábrica de la Tele i han guanyat molts assalts. El públic s'ha adonat que la productora no ha actuat de manera transparent i que les conseqüències podrien ser terribles.

Kiko és conscient que Rocío Durán era un dels pilars de 'Sábado Deluxe', perquè els reportatges que feia registraven bones dades. Jorge Javier s'ha mostrat força afectat, però entén que la periodista ha d'avançar. «El millor encara ha d'arribar. Ets molt 'Deluxe'», li ha dit a la reportera davant dels espectadors del programa.

Hernández està passant un moment delicat, ja que el públic l'ha situat al punt de mira des que és amic de Rocío Carrasco. Hi ha qui pensa que la defensa únicament per interès, ja que fa uns mesos no parlava bé d'ella. Quan es va adonar que era la nova reina de Telecinco, es va posicionar a favor seu, i des de llavors són inseparables.

Kiko Hernández continuarà lluitant

El polemista té clar que tot el que té ho deu a Telecinco, per això no abandonarà els seus companys i intentarà superar la crisi. Cada vegada se sent més sol, ja que les cares més emblemàtiques de 'Sálvame' han abandonat la petita pantalla. Paz Padilla no vol saber res del programa, tot i que no guarda rancúnia a ningú.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández sap que el programa de Jorge Javier Vázquez té problemes | Mediaset

Hernández té fama de ser una molt temperamental, però realment és un home honest que ajuda tothom que ho necessita. Es porta molt bé amb els seus companys d'equip, per això trobarà a faltar Rocío Durán, que també està afectada. La reportera ha enviat un missatge a Jorge Javier, a qui considera el seu gran mestre.

«Et vull agrair que hagis sigut tan bon company. També vull donar les gràcies a tots els col·laboradors, que, nevi o troni, sempre són aquí, i a La Fábrica de la Tele, per totes les oportunitats que m'ha donat. I a tot l'equip: a realització, producció i redacció, perquè són uns professionals de cap a peus».

Kiko Hernández ha solucionat els problemes que tenia

Fa un temps, el col·laborador va confessar que estava travessant un moment delicat i que necessitava deixar la televisió temporalment. Havia patit tres morts seguides: la de Mila Ximénez, la de Begoña Sierra —totes dues eren molt amigues seves— i la d'un familiar proper. Es va posar en mans d'especialistes i es va adonar que l'única opció que tenia era allunyar-se dels mitjans.

Setmanes després, Hernández va tornar amb més força que mai, i des de llavors no ha tornat a marxar. I és que és un dels pesos pesants de 'Sálvame'. La presència de Kiko a plató és fonamental, malgrat que generi sentiments oposats entre l'audiència. Els seus responsables el tenen en alta estima perquè genera bon contingut i és capaç de fer qualsevol cosa pel bé de tothom.