Muntatge amb fotos de Maria Palacios i Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio ja no pot amagar més la feina de la seva dona María

Alessandro Lequio està casat amb una dona 20 anys més jove que ell

Alessandro Lequio, el comte més famós d'Espanya, fa dècades que treballa a la premsa del cor.

Va saltar a la fama a mitjans dels 90 per la seva relació amb Ana Obregón, després de la seva ruptura amb Antonia Dell'Atte. També va generar molta polèmica la seva portada, de la ja desapareguda revista, Interviú. S'hi veia Alessandro al costat de Mar Flores a l'habitació d'un hotel de Roma.

A partir d'aquí, la seva fama de conqueridor i de trencacors la va mantenir fins que va començar una relació amb la seva dona actual, María Palacios. Amb ella porta des del 1999 i després de deixar-ho el 2006, es donen una segona oportunitat el 2008 i es casen. El 2016 neix la seva filla Ginevra Ena.

Primer pla d'Alessandro Lequio.
Alessandro Lequio és molt gelós de la seva vida privada | GTRES

Alessandro i María formen una de les parelles més sòlides del món del cor. Ella mai ha volgut destacar ni ser massa popular, malgrat la fama d'Alessandro. A diferència del seu marit, María no li agraden mitjans i porta una vida molt discreta, a més de tenir una feina que pocs coneixen.

Marta Riesco, que des que surt amb Antonio David Flores, manté una intensa guerra amb Lequio i es referia fa poc a María Palacios. «La teva dona treballa a la redacció d'una revista, no?», li deixava anar Marta i Lequio ho va confirmar.

«T'agradaria que estiguéssim tot el dia amb ella com esteu amb mi, perquè a ella se l'ha respectat força, malgrat estar amb una persona pública?», preguntava Riesco en plena discussió amb ell.

Alessandro Lequio confirma la revista on treballa la seva dona

Alessandro Lequio mai ha tingut cap problema a confirmar que la seva dona també es dedica als mitjans de comunicació. I que, fins i tot, es posa davant de la pantalla quan cal.

María Palacios treballa a la revista Hola! des de fa uns quants anys. Va començar al departament d'expansió de la capçalera, però ho ha compaginat amb aparicions a les seccions i programes de la web de la revista.

Així doncs, va estar presentant Hola News i després va presentar l'espai Trendy News. Actualment, té una secció a la revista del cor més important d'Espanya que porta el seu nom. Es diu La red social de María, on periòdicament publica entrevistes amb personatges rellevants de l'art, la cultura o la societat espanyoles.

Imatge de María Palacios i Juan Avellaneda.
La dona d'Alessandro Lequio realitza entrevistes sobre moda, societat i tendències | ¡HOLA!

María mai ha volgut tractar temes relacionats amb el cor i sempre s'ha centrat en qüestions de moda, estil, bellesa o cultura. A diferència de Marta Riesco que li agrada la fama, María la rebutja.

Alessandro Lequio i el rebuig de la seva família política

María és la major de quatre germans, fills tots de Julio Palacios i Pina. Procedent d'una família benestant, el pare d'aquesta és propietari d'una empresa automobilística i sempre s'ha caracteritzat per no cridar l'atenció.

María Palacios va estudiar comunicació i, poc temps després de llicenciar-se, va començar a treballar a la revista que dirigeix Eduardo Sánchez Pérez. El 1999 va conèixer Alessandro Lequio a Mallorca i, malgrat la diferència d'edat, (ell és 17 anys més gran) es van enamorar pràcticament a l'instant.

En aquella època, Alessandro Lequio tenia fama de conqueridor i ja col·laborava en la televisió. La família de María no li semblava bé que la seva filla tingués una relació amb un home que estava sempre a les revistes del cor.

Ella no s'ho va pensar i va seguir endavant amb la seva relació, encara que la parella ha travessat moments complicats. Van estar separats gairebé dos anys, però avui dia és estable.

María va estar especialment a prop del seu marit, quan va morir Álex, el fill d'aquest a qui ella també estava molt unida. Acostumat a parlar sense pèls a la llengüa de temes del cor, María no entra a cap de les polèmiques del seu marit.