Fotomuntatge de Carmen Borrego i la seva nora Paola Olmedo

Paola Olmedo es planta contra la seva sogra Carmen Borrego en saber-se la veritat

Carmen Borrego rep el cop definitiu

Carmen Borrego no ha deixat de rebre cops des del casament del seu fill. I és que, el que prometia convertir-se en un dels dies més especials de la seva vida, ha acabat sent un dels seus malsons més grans. I tot gràcies a l'exclusiva que el clan Campos va vendre a la revista Lecturas.

Durant els dies posteriors a aquest esperat enllaç, han sortit a la llum diverses informacions que no deixen en molt bon lloc la col·laboradora de Sálvame. I ha estat precisament en aquest programa on la mare de José Luis Almoguera ha acabat explotant contra tots els seus companys.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego està molt dolguda per tot el que ha passat | Mediaset

Aquest divendres, 13 de maig, Carmen Borrego es va pronunciar sobre el suposat intent de boicot del casament del seu fill i Paola Olmedo. I és que, segons va poder saber Informalia, ella estava al corrent de tot el que havia preparat Viva la vida.

«Ella ho havia parlat amb el programa i ho havia consentit, però amb una condició: que no publiquessin ni una imatge de dins que posés en perill el seu acord amb Lecturas[…]la tertuliana va acceptar participar en aquest joc sempre que finalment no publiquessin cap imatge».

Però, sens dubte, el que més el va molestar és que cap dels seus companys no s'havia acostat a felicitar-la. «M'hauria agradat que almenys un dels meus companys hagués dit una frase bonica del casament del meu fill».

Primer pla de Carmen Borrego
Carmen Borrego aclareix tota la polèmica | GTRES

«No tot pot ser una merda. Sobretot una cosa que per a mi és tan important. Ningú té res a bo a dir? Res? Arriba un moment que és clar... Jo estava molt feliç, i em sembla lleig per ell, perquè no s'ho mereix. Han treballat molts per a aquestes noces. Després de 5 o 6 dies amb el mateix, se't fa dur», va lamentar Carmen Borrego, molt dolguda.

Ara, la televisiva ha rebut un nou i inesperat cop mediàtics. I és que tot apunta que a la seva nora Paola Olmedo i a la mare d'aquesta no els ha agradat gens assabentar-se dels pactes secrets de la filla de María Teresa Campos.

Carmen Borrego rep el cop que menys esperava

No hi ha dubte que per a Carmen Borrego aquest casament ha estat més un maldecap que una alegria. Hores després de les seves declaracions a Sálvame, Alejandra Rubio va assegurar que la seva tieta no va poder gaudir al 100% de la celebració.

«Estava molt enfadada i no va gaudir gaire del casament perquè estava molt nerviosa…», va assegurar la influencer a Viva la vida. Però, a més, la mare de Paola Olmedo ha confessat públicament que està molt molesta amb Carmen Borrego per l'exclusiva que van concedir després de l'enllaç.

Muntatge de Carmen Borrego i la seva consogra Cati
La consogra de Carmen Borrego ha parlat de la boda | Catalunya Diari

«Jo no sabia res. No esperava això», ha assegurat, després de reconèixer que a ella ningú no li va demanar permís. «Jo vaig dir a la meva consogra: "jo no vull sortir"», va sentenciar la mare de Paola.

Després d'escoltar aquestes dures paraules, la col·laboradora de Telecinco no ha trigat a respondre la seva consogra. «Això s'ho haurà d'explicar a la seva filla», va dir Carmen públicament. «Haurà estat una mala comunicació perquè, si hagués sabut que ella no volia, evidentment, no n'hauria sortit. A mi m'ho han transmès malament».

Tot i que, finalment, la germana de Terelu Campos ha volgut calmar la situació i ha assegurat que la seva relació amb la mare de Paola Olmedo està millor que mai. «La meva consogra és meravellosa. Si ha dit alguna cosa dolenta, serà perquè s'ha posat nerviosa».