Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores ja no pot amagar més que la relació s'ha acabat

És possible que la jove posi punt final a la relació amb Olga Moreno, ja que sembla que estan distanciades des de l'exclusiva de l'andalusa

Rocío Flores ha hagut de fer front a moltes situacions complicades per les polèmiques que s'han desfermat a la seva família. La jove, que treballa de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', s'ha vist embolicada amb diverses informacions sobre les quals s'ha hagut de pronunciar. Una d'aquestes, la relació que té actualment amb Olga Moreno després de l'entrevista que aquesta va concedir 'Semana'.

Després de mesos de silenci, l'exdona d'Antonio David Flores va decidir parlar amb la revista esmentada de l'estat sentimental en què es trobava. Les declaracions que va fer no van deixar ningú indiferent, ja que van ser molt reveladores pel que fa al moment de la separació. Rocío per la seva banda, va opinar de l'exclusiva d'Olga  poques hores després d'haver estat publicada.

«Estic molt decebuda i sorpresa», va deixar anar la jove al programa dels matins de Telecinco. I és que, tot i que la noia no va criticar el que havia dit l'andalusa, no veia bé la manera com va fer les coses. Des de llavors, corren molts rumors que diuen que s'han distanciat.

Rocío Flores i Olga Moreno molt serioses
Rocío Flores i Olga Moreno, més distanciades que mai | Europa Press

Una informació que Raquel Bollo ha desgranat a 'Viva la vida'. L'amiga d'Isabel Pantoja, que té molt bona relació amb Olga Moreno, ha parlat d'ella. «Ha cedit molt», declarava la tertuliana.

Aleshores Bollo ha explicat a Emma García com se sent la seva amiga. «L'Olga ha deixat passar moltes coses, però ara necessita temps», confessava davant l'atenta mirada de la resta de col·laboradors. I ha afirmat que la relació entre Olga Moreno i Rocío Flores no passa pel millor moment: «La relació no està trencada, però… ».

Les últimes polèmiques de Rocío Flores

Unes declaracions que evidencien que l'estreta relació que tenien va de cap a caiguda. I a això se li suma la reacció d'Olga Moreno quan la premsa li va preguntar sobre el tema. Amb cara seriosa i sense articular paraula, l'exdona d'Antonio David Flores no ha desmentit que estiguin travessant un moment complicat.

I tot podria anar a pitjor, ja que d'aquí a poc la malaguenya anirà a 'Déjate querer', el programa que presenta Toñi Moreno, on abordarà les polèmiques dels últims mesos. Allà tindrà l'oportunitat de desgranar com s'ha sentit tot aquest temps o com veu la relació entre Antonio David Flores i Marta Riesco. Fins i tot podrà parlar de l'acostament que hi ha hagut entre la periodista i Rocío Flores.

Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar
Rocío Flores i Manuel Bedmar segueixen junts malgrat els rumors d'infidelitat | Instagram

Rocío Flores ha hagut de fer front, a més, a la suposada infidelitat de Manuel Bedmar. 'Sálvame' va publicar uns àudios en què el jove tenia una conversa molt picant amb una altra noia. Així mateix, aquesta es va sotmetre a la prova del polígraf, que li va donar la raó.

La reacció de Rocío Flores es va fer esperar, però va arribar. Uns dies després que es publiquessin aquestes notes de veu, la tertuliana va confessar que seguia amb Manuel Bedmar. «Tot segueix exactament igual amb el meu nòvio», manifestava a 'El Programa de Ana Rosa'.

La tertuliana va assegurar que no entrarà en aquestes polèmiques: «No he parlat de la relació i no ho faré». A més, va afegir: «Després de tot el que he passat, això és mínim».A diferència del que li ha passat amb Olga Moreno, de qui fa temps que està distanciada.