Primer pla de Carmen Borrego

Paola, la nora de Carmen Borrego, confirma els problemes de salut

Carmen Borrego no havia explicat res del que preocupa a la seva família

Carmen Borrego s'ha convertit en la protagonista de les noces del seu fill José María. Tot i que aquest i Paola, la seva dona, eren lògicament els que es casaven, fa setmanes que es parla d'aquest casament.

El motiu de tanta expectació era que Carmen Borrego treballa a Sálvame i que el programa s'ha esforçat per desestabilitzar aquest esdeveniment. Carmen ha deixat que la humiliïn, se'n riguin i l'ataquin cada tarda pel seu sou a final de mes. El problema és que aquesta vegada ha posat a la palestra el seu fill i la seva nora.

A causa de tants dies desgranant cada detall del casament i l'exclusiva que s'ha concedit a la revista Lecturas sobre l'unió, hem sabut dades desconegudes de la família.

Carmen Borrego i els problemes que Paola ja coneix

Poc se sabia del fill de Carmen Borrego abans que decidís casar-se amb Paola Olmedo. José María Almoguera treballa a Viva la vida, però sempre ha estat allunyat del focus de l'actualitat. Ara s'ha exposat i tot allò que fa referència a la seva vida és notícia.

Segons Carmen Borrego detallava, el seu fill pateix la síndrome de Brugada. És una malaltia d'origen genètic que afecta el cor i que costa molt de detectar. Essencialment, perquè el múscul cardíac i els gots i vàlvules que l'envolten tenen una aparença normal i els electrocardiogrames no detecten cap problema.

Tot i això, tal com explicava Carmen, es van donar «un ensurt gran» quan el jove tenia 23 anys. Va ser aleshores quan va haver de ser ingressat d'urgència a causa d'aquesta malaltia. Des de llavors, va explicar Carmen, «porta un desfibril·lador» de forma permanent.

Es tracta d'un implant que podria semblar un marcapassos i que es col·loca de forma interna al pit. Es monitora tota l'activitat cardíaca i en cas de detectar-se un principi d'arítmia maligna es neutralitza per evitar les possibilitats de mort sobtada.

El problema principal de la síndrome de Brugada és que no estigui diagnosticat, ja que el risc de patir una arítmia o fins i tot la mort sobtada per aquesta causa és alt. A més, és un problema genètic, que es transmet de pares a fills i no dona símptomes fins que es produeix la primera crisi.

Entre les mesures preventives que ha de prendre el fill de Carmen Borrego trobem coses com evitar l'abús d'alcohol i drogues. També ha de tenir precaució amb algun tipus de medicaments. La síndrome de Brugada no va impedir que José María i la resta de la família s'ho passessin genial al casament.

El nou front de Carmen Borrego: la seva consogra

Semblava que després del casament de José María, a Carmen Borrego li venien unes setmanes de certa tranquil·litat. Estimada Carmen, això és Sálvame i tu el seu objectiu principal. A més de les qüestionades paraules de la seva neboda Alejandra, qüestionant els nuvis, la seva tieta i la mateixa exclusiva, s'afegeix a les crítiques la consogra de Borrego.

Cati, la consogra de Carmen Borrego
Carmen Borrego, criticada per la seva consogra per l'exclusiva de la boda dels seus fills | Telecinco

La mare de Paola, Cati, està molt disgustada per tot el que s'ha format perquè «no sabia res, a mi no m'han demanat el consentiment, jo no volia sortir a la revista» Carmen Borrego ja ha respost, nerviosa davant d'aquest nou front: «això s'ho haurà d'explicar a la seva filla, jo vaig preguntar qui sortia i qui no». Carmen ho atribueix a un problema de comunicació, ja que «si no hagués volgut sortir, no ho hauria fet, com altra gent que no hi és».

Carmen qualifica la seva sogra de «meravellosa» i fa gala de la magnífica relació que totes dues tenen. Temps alhora, que a Sálvame ja s'estan esforçant perquè aquesta relació, si és cert que és tan bona, empitjori ben aviat.