Infanta Helena seriosa

La infanta Elena entra en pànic pel nou amic especial de Victòria Frederica

Elena està preocupada per la seva vinculació amb la nit

La infanta Elena té motius per preocupar-se. La seva filla Victòria Frederica trencava fa unes setmanes la seva relació amb Jorge Bárcenas. Tot i això, a la neboda del rei li ha durat molt poc el disgust, pràcticament uns dies.

Els rumors de crisi en la parella ja eren fa temps, sobretot després que ella aparegués en diversos esdeveniments sola. Tampoc van estar junts a la Fira d'Abril, on la noia es va deixar veure amb un altre noi. Sembla que ja hauria iniciat una nova relació al costat d'un home cinc anys més gran que ella.

Tot i això, a la Infanta Elena no li agraden certs detalls d'aquest noi. Es tracta d'un treballador de relacions públiques de 26 anys, anomenat Santiago Moyano. Igual que el seu ex, també es dedicaria al sector de l'oci nocturn, explica La Razón.

La història d'amor entre ells va començar fa un mes, i des de llavors s'han tornat pràcticament inseparables. Fan una vida totalment de parella.

Pel que sembla, ja es coneixerien des de fa temps, ja que ell també és amic de Bárcenas. Segurament que al DJ no li haurà fet gens de gràcia tot això.

Elena de Borbó és una persona molt estimada
Elena de Borbó està preocupada per la vinculació que té amb la nit el nou amic de la seva filla | GTRES

El nou amor de Victòria Frederica està molt vinculat a la nit madrilenya. Treballa en una coneguda discoteca que acostuma a anar la filla de Marichalar. Com diu aquest diari, el defineixen com a molt fester, per això no s'ho va pensar dues vegades a acompanyar la jove a la Fira d'Abril.

Es van deixar veure en actitud molt afectuosa per les casetes. A la tornada de Sevilla van anar junts a altres esdeveniments.

A la infanta Elena li agradaria que la seva filla s'exposés molt menys davant dels mitjans. Sap que la seva presència a tantes festes i photocalls li pot acabar passant factura. En aquests moments, però, no troba la manera de parar-li els peus.

La noia està descontrolada i no es perd ni una celebració. Sap que és una persona molt important perquè és la neta del rei emèrit i la neboda de Felip.

En aquests moments, compagina la seva tasca social amb els seus estudis en un centre privat de Madrid. Diuen que cursa tercer de Màrqueting i Comunicació a The College for International Studies. Més d'una vegada han dit que té la seva carrera una mica abandonada, ja que gairebé no apareix per la universitat.

Victòria Frederica i el seu xicot
Victòria Frederica va trencar amb Bárcenas per un treballador de relacions públiques d'una discoteca | GTRES

Victòria Frederica no ha volgut parlar sobre la nova situació sentimental. Alguns mitjans, però, expliquen que la ruptura amb el DJ va ser totalment cordial i que en cap moment hi va haver terceres persones. Simplement ja no sentien el mateix l'un per l'altre i, per això, van trencar.

La infanta Elena es prepara per conèixer el seu nou gendre

La infanta Elena sempre ha estat preocupada per les amistats de la seva filla. Gairebé totes pertanyen al món de la nit, i això és una cosa que ella no ha vist amb bons ulls. Sobretot perquè no eren bones influències per a la noia.

Ara queda per saber quan es produirà la presentació oficial del nou xicot de Victòria Frederica. El més normal és que primer posin en un photocall junts. Segur que ofertes no els falten per aparèixer en algun esdeveniment.

Elena de Borbó desconfia de certs amics de Victòria. Sospita que alguns s'hi poden acostar per interès i per assolir la fama.