La reina Letícia Ortiz.

La reina Letícia promet trencar la relació per sempre: ho acaba de sentir

Carla Vigo ha parlat de la seva tieta com mai ho havia fet

Carla Vigo ha tornat a ser al focus de la polèmica i ha parlat, com mai ho havia fet, sobre la seva tia, la reina Letícia, i sobre la seva cosina, la princesa Elionor. La jove no ha dubtat a donar la seva opinió sobre l'aspecte físic de la monarca, sobretot referint-se als seus braços tan tonificats.«És el seu cos. Si ella es veu bé... En la meva opinió, i no vull que per això diguin que soc masclista, el cos està bé, però els braços així no queden gens bé en una dona», explicava. «Si jo tingués aquests braços, em veuria horrorosa», deia amb sinceritat. 

Foto de la reina Letícia.
La reina Letícia no pot creure el que ha dit la seva neboda | Europa Press

D'altra banda, segons sembla, la seva tia sí que li ha donat algun bon consell per enfrontar-se a la quantitat de crítiques que rep.

«M'ha aconsellat com qualsevol altra persona ho faria amb la seva família. Moltes vegades la gent em diu: "Però per què no en parles, si tu ets coneguda per això?"», es lamentava la jove.

Del que no hi ha dubte és que Vigo ha fet front a molts atacs a les xarxes socials pel seu físic.

Carla Vigo
Carla Vigo ha parlat dels seus avantatges per tenir parentiu amb la Família Reial | Europa Press

«Mare meva. Tens família perquè et donin uns quants consells? Quin horror!», li arribaven a dir una vegada. «No et pots posar aquest vestit amb aquest cos».

«M'esperava comentaris així, però amb aquestes coses creeu inseguretats que potser una persona no tenia. Jo em veia com una deessa amb aquest vestit i a qui no li agradi que miri cap a una altra banda», es defensava ella.

Carla Vigo parla sobre la sexualitat de la seva cosina Elionor

Malgrat tot, Carla ha intentat allunyar-se de les polèmiques i mantenir-se en un segon pla pel que fa a la família reial. «Sempre que em pregunten això, jo els responc: "I tu? Tu parlaries de coses personals de la teva família amb gent que no coneixes de res?". Doncs això», deia molt clara.

A més, també opinava sobre la situació de la monarquia a Espanya. «No m'agradaria que aquí hi hagués una República perquè sé què passaria...».

Imatge de la reina Letícia presidint la reunió del consell del reial patronat
Carla Vigo, molt crítica amb l'aspecte de la seva tia, la reina Letícia | Catalunya Diari

«Suposo que els membres de la família reial haurien de marxar del país», deia. «Em sembla normal que existeixi el debat, però no que la gent els insulti i els hi diguin de tot pel simple fet que siguin part de la reialesa».

«La gent diu que no els han elegit, però és que ells tampoc ho han escollit!», saltava en defensa de la Institució. «Crec que a les persones els falta molta empatia en aquest sentit. No crec que estiguin tot el dia llegint el que se'n diu, però suposo que algunes coses sí que les veuran i que no els farà gràcia llegir», afegia.

«Sobretot, que pel fet de ser qui són, els cridin, per exemple lladres. En primer lloc, tu no saps què ha passat».

Muntatge amb fotos d'Elionor i Carla Vigo.
Carla Vigo ha parlat també de la seva cosina Elionor | Catalunya Diari

D'altra banda, Carla tampoc es tallava a l'hora d'opinar sobre la sexualitat de la seva cosina Elionor, amb qui gairebé no té relació. Fa un temps ja va donar la seva opinió sobre que tingués xicot, cosa que no podia creure. «És només una nena», deia sobre això.

I ara l'actriu ha deixat clar que no creu que Elionor tingués una dona com a parella. «No sé si la institució estaria preparada, però la gent no, ni de broma».

▶️ La Reina Letizia tiene 3 hermanastros catalanes del novio de su madre Paloma

«Sobretot perquè aquí es critica tot. Recordo que, quan va sortir aquesta notícia, la gent deia: "Això aquí a Espanya no es podria fer, perquè estem endarrerits"». «No estem preparats mentalment. En altres països, la gent és més moderna i, si hi ha una llei, doncs se'n fa cas i ja està», explicava.