Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carme Chaparro

La catalana Carme Chaparro trenca a plorar per la complicada batalla i ofereix ajuda

Carme Chaparro dona suport a la naturalitat per sobre de tot

Carme Chaparro està molt preocupada per Amaia Montero. Carme sap que la cantant no està passant pel seu millor moment, per això li ha volgut mostrar tot el seu suport de forma pública.

Un tràngol complicat

Amaia ha despertat totes les alarmes aquests últims dies després de compartir al perfil d'Instagram una peculiar imatge. S'hi veu el seu rostre en primer pla visiblement desmillorat. S'aproxima als 50 i el pas del temps ha fet efecte en ella com en qualsevol altra persona.

Per si això no fos suficient per preocupar els seus fans, Amaia Montero assenyalava al costat de la imatge com es troba actualment: «Si l'esperança és l'última cosa que mor i encara no l'he perdut, de què em serveix la vida?».

Primer pla d'Amaia Montero.
Amaia Montero s'apropa als 50 amb els ànims per terra | GTRES

Onada d'afecte a les xarxes socials

Ràpidament la instantània es va fer viral i la publicació de l'artista va rebre nombrosos comentaris. Els seus seguidors li mostraven tot el suport necessari per superar aquest sotrac pel qual sembla estar passant.

No només els fans d'Amaia Montero van voler tenir aquest bonic gest. Altres cares conegudes com Paula Echevarría, Diana Navarro o Cayetana Guillén-Cuervo van voler enviar-li els seus millors desitjos a la basca en aquests durs moments.

Foto d'Amaia Montero
Els seguidors de la cantant li donen suport incondicionalment | Europa Press

Carme Chaparro i el seu gest especialment sonat

Carme Chaparro va anar un pas més enllà i després de veure la imatge va voler donar la seva opinió davant els micròfons d'Europa Press. La comunicadora està molt orgullosa d'Amaia Montero, considera que aquesta publicació tan personal és un acte de total valentia. «Cal ser molt valent per publicar aquesta fotografia», assegurava la periodista.

La veritat és que «no en surt afavorida» i, malgrat això, ha volgut mostrar el seu aspecte actual sense filtres ni retocs. «Tots els que ens dediquem a això sabem que a certa edat la pell cau o es nota la papada. Depèn de la llum, de l'angle... pots sortir malament i ella ha estat molt valenta en publicar una imatge en què no surt afavorida pels cànons de bellesa actuals. Un 'olé' per ella!», deia Chaparro.

Carme té clar que moltes altres cares conegudes haurien de seguir l'exemple d'Amaia Montero. Compartir imatges en què no se surt afavorit és una iniciativa a la qual Chaparro planteja unir-se, sempre és un punt a favor que la naturalitat prevalgui per sobre del que és artificial.

Carme Chaparro sofreix sordera
Carme Chaparro lloa la naturalitat | GTRES

«Hauríem de sortir totes més sovint ensenyant fotos des d'angles que no ens afavoreixen. No fer-nos vint fotos i pujar la imatge en què sortim millor», explicava Carme Chaparro en el seu discurs. «Visca Amaia Montero i totes! Igual que hem fet reivindicacions en què ens tiràvem una galleda d'aigua gelada, ens farem tots i totes fotos en què sortim amb la papada i la llum malament», afegia.

El costat bo de l'existència

Pel que fa a la reflexió de l'artista sobre el sentit de la vida, Carme Chaparro ho té clar. Des del seu punt de vista, la vida «serveix per a moltes coses. La vida pot ser un forat i pot ser trist de vegades, però cal trobar el plaer en les petites coses del dia a dia, cosa que t'ensenya l'edat».

Foto d'Amaia Montero.
La cantant no travessa el seu millor moment | GTRES

És clar que fins i tot els famosos passen ratxes dolentes, però no per això han de perdre l'esperança. La vida pot ser meravellosa si es busca el costat més amable.