Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Carmen Alcayde somrient.

Carmen Alcayde, esquitxada per un enrenou inesperat: «És denunciable»

Carmen Alcayde ha acabat plorant en ple directe de 'Sálvame'

Carmen Alcayde ha viscut tota mena de situacions en un plató de televisió, però potser cap de tan dura com la que ha experimentat ara a 'Sálvame'.

I és que s'ha vist embolicada en una polèmica que ha generat un enorme enrenou. Tot perquè ha acusat una companya d'anar amb el seu marit a un local d'intercanvi de parelles.

La informació ha fet que l'al·ludida, amb la qual manté una estreta relació, s'hagi enfadat i molt. Encara més, ha deixat clar que el que s'estava exposant era denunciable. Per això, Carmen ha acabat el programa entre llàgrimes.

Carmen Alcayde dona una informació controvertida

La que fos presentadora d''Aquí hay tomate' ha vist que a 'Sálvame' s'ha portat un testimoni molt particular. En concret, el d'un home emmascarat que ha afirmat que al polèmic after on ha estat enxampat Froilà van més famosos. Exactament, ha reconegut que ha coincidit amb col·laboradors del programa, tot i que no s'ha atrevit a donar noms.

Un testimoni que ha admès que aquest local també funciona de vegades com a espai per a l'intercanvi de parelles. I ha estat en aquell moment quan Carmen ha rebut via WhatsApp una informació que no ha dubtat a revelar immediatament. Així, ha dit amb rotunditat: «Que em perdoni la col·laboradora perquè és amiga».

«Però ja sap que aquí ens devem al que estem fent i ho he de dir. La persona, a qui jo adoro, que estava amb la seva parella una nit passant-s'ho molt bé és Lydia Lozano».

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly seriosos.
Carmen Alcayde ha explicat que Lydia i el seu marit han anat a un local d'intercanvi de parelles. | CatalunyaDiari
 

Carmen Alcayde acaba entre llàgrimes

La col·laboradora de 'Sálvame' ha vist que les seves paraules han provocat ràpidament reaccions i, per descomptat, la de l'assenyalada. Lozano ha trucat a Carmen molt enfadada, plorant i destrossada pel que s'estava explicant. Tant és així que Alcayde ha explicat: «Està fora de si».

«Diu que ella no ho hauria fet amb mi. Em sap greu, Lydia, jo pensava que eres al local perquè hi havia una festa i ja està, que no passava res».

Tot seguit, Alcayde ha reconegut que la seva companya li ha penjat el telèfon. Tot i que, més tard, el programa s'ha tornat a posar en contacte amb la canària i aquesta ha entrat en directe per mostrar el seu enuig i donar explicacions. Ha dit: «No m'agraden les injustícies i les mentides i jo sempre he dit que he anat a locals».

Carmen ha trencat a plorar per les paraules de Lozano i perquè el seu marit, Charly, li ha enviat un missatge força dur: «Moltes gràcies. Ja tens un amic menys». Un missatge que la dona d'ell ha justificat: «Ella sap que al meu marit no li agrada que parlin d'ell a la televisió».

«Li té moltíssim afecte a Alcayde, l'adora i comprenc que ara ell se sent fatal. Deixeu-lo en pau, parleu de mi».

Primer pla de Carmen Alcayde.
Carmen Alcayde s'ha trobat amb els retrets de Lydia i el missatge de Charly. | Mediaset
 

La canària ha resolt els rumors: «Vaig anar a un aniversari i me'n vaig anar a les 23:00 perquè estava amb antibiòtics pels dolors. Que es tregui la màscara i em digui quantes vegades he anat i amb els homes que he estat. És mentida. No es pot mentir. És denunciable el que està dient, que es tregui la màscara».

Alcayde se n'ha anat de plató entre llàgrimes després que la seva companya li etzibés: «No has tingut els ous de dir que era mentida. Jo per tu hauria donat la cara». Unes paraules després de les quals únicament ha pogut articular un perdó: «Ho sento, només he dit això».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp