Primer pla de Carmen Alcayde, col·laboradora actual de Sálvame

Carmen Alcayde, obligada a fer el que més por li feia a canvi de feina i diners

Alcayde s'ha sincerat sobre les dues operacions que van marcar la carrera

Carmen Alcayde és una professional molt ben qualificada en el món de la televisió, i des de la que la coneguéssim conduint el Tomate, els espectadors mai han deixat d'estimar-la.

Tot i que va passar una etapa en què, després de finalitzar el programa que presentava amb Jorge Javier Vázquez, gairebé en vam saber d'ella, fa un any tornava a Sálvame. I ho feia més fort que mai.

Carmen Alcayde malbarata energia i espontaneïtat cada vegada que trepitja un plató de televisió. De fet, així va quedar demostrat al MediaFest, el certamen musical en què es va erigir en la guanyadora després d'arrasar amb les seves actuacions.

Carmen Alcayde s'obre en canal per explicar la veritat sobre el seu nas

El carisma que desprèn sobre un plató està a l'abast de molt pocs professionals del medi. En una entrevista per a Outdoor, Alcayde s'ha sincerat com mai i ha explicat, entre altres coses, per què es va operar dues vegades del nas.

Imatge de Carmen Alcayde i Jorge Javier Vázquez presentant Aquí hay tomate
Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde presentant Aquí Hay Tomate l'any 2008 | TELECINCO

«Quan era noia obligava els meus amics que em diguessin Madonna. Si sonava el telèfon i en atendre no preguntaven per Madonna, jo no atenia», revela entre rialles la col·laboradora.

La periodista nascuda a València afirma que ha treballat de valent per llaurar-se la carrera que té i lamenta que no ha descansat gaire. «No em prenc vacances perquè si no, no cobro», explica. A més, la coneguda televisiva revela davant de tot Espanya que es va sotmetre a diverses cirurgies estètiques per poder ser algú al món de la televisió.

«Quan em vaig operar el nas em van agafar al primer càsting»

Amb la sinceritat que la caracteritza, la col·laboradora apunta que ha tingut tres nassos diferents i explica en quin moment de la seva existència es va fer cada intervenció. Fins i tot, en un moment donat, admet que un dels seus passos pel quiròfan no va ser una bona decisió: «Estava boja... No ho hauria d'haver fet en aquell moment».

La veritat és que la valenciana va saber de seguida que, malgrat que no havia tingut complex de nas, aquest era el motiu pel qual no passava cap càsting.

Carmen Alcayde somrient
Carmen Alcayde revela alguns secrets sobre el seu aspecte físic a Sálvame | GTRES

«Era difícil de veure'm a la tele. No m'hauria operat mai, però és veritat que així, només operar-me, el nas em van agafar en el primer càsting. Per la tele sí que em vaig operar el nas, perquè jo estava contenta amb ella», sosté.

La veritat és que l'entrevistada ha tingut fins a tres nassos diferents, com ella mateixa ha explicat. «Amb el primer nas semblo La Urraca Paca, el segon nas és el del Tomate (fent referència a la seva època com a presentadora d'Aquí hay tomate), i el tercer nas ja és aquest», ha exposat.

Així parla dels seus companys la col·laboradora valenciana

D'altra banda, Carmen admet que no és capaç de veure Kiko Matamoros com una joguina trencada. «És tan poderós, sembla un faraó quan passa, li rendim tant d'homenatge. Li tenim tanta por que si de sobte es veiés com una joguina trencada, es desubicaria», ha dit.

Carmen Alcayde
Carmen Alcayde ha hagut de patir acusacions d'infidelitat | GTRES

A més a més, ha confessat que si la seva filla anés per primera vegada a una discoteca, confiaria en Kiko Matamoros per donar-li la millor zona VIP. Així, podria controlar-la. Així mateix, opina que el tertulià seria un bon protector dels seus fills per «evitar que li passi el que li ha passat a ell».

Sobre els seus gustos amb relació a les col·laboradores del format on treballa, Carmen ho té clar. Afirma que mai no li ha agradat ningú del programa, però l'atrau la bellesa d'Alba Carrillo, Marta López o María Patiño confessant que tenen el seu punt. A més a més, Noemí i Raquel de Gran Hermano, estan entre les predilectes de la valenciana i la segona li «posa força».