Soraya Arnelas no ensenyarà la seva segona filla a les xarxes socials

Soraya Arnelas revela que operaran la seva filla: no ha funcionat cap remei

Soraya Arnelas ha parlat sobre el tema a les xarxes socials

Soraya Arnelas està molt preocupada per la seva filla. Des que va néixer, la petita Olivia pateix una patologia que es pot complicar si no s'opera.

Fa unes setmanes, l'exconcursant d'OT va esdevenir al centre de totes les mirades a causa de la seva darrera intervenció televisiva. I és que la cantant va ser una de les convidades estrella de la segona entrega del Sálvame Mediafest.

Pla de la cantant Soraya Arnelas mig somrient
Soraya Arnelas parla dels problemes de la seva filla petita | GTRES
 

Després de cantar amb els col·laboradors de Telecinco, Soraya Arnelas va ser durament criticada a les xarxes socials. Diversos usuaris de Twitter van assegurar que el programa només portava gent «acabada, que va triomfar fa 20 o 30 anys» i que accepten assistir-hi per «cinc minuts de glòria».

Quan va acabar de llegir aquest missatge, l'artista no va poder evitar respondre amb duresa. «Mira't la meva agenda de concerts, ja veuràs que acabada estic. M'importa el que és una mer** la teva opinió», va deixar anar molt enfadada.

«A veure si els queda clar a alguns. No m'importa l'opinió que tingueu respecte a la meva vida i respecte a les meves decisions. Que faré 40 anys i ja tinc el cony pelat».

Ara, i després d'aquestes controvertides declaracions, Soraya Arnelas ha tornat a les nostres vides per fer-nos una delicada confessió. I és que la seva filla és a punt de passar per quiròfan.

Soraya Arnelas n'explica els detalls

Soraya Arnelas no ha tingut cap problema a fer pública la patologia que pateix la seva filla Olivia. Des que va néixer, la nena ha hagut de bregar amb un complicat problema de salut.

Aquest dimecres, 3 d'agost, la cantant ha fet servir les xarxes socials per resoldre tots els dubtes dels seus seguidors. A través del seu compte d'Instagram, la cantant ha compartit una foto del nadó i ha explicat què li passa.

Soraya Arnelas
Soraya Arnelas explica què ha passat | GTRES

«Per als que em pregunteu què li passa a Olivia al melic… Va néixer amb una hèrnia, com el seu avi Paco i com jo. De fet, va ser una de les raons per les quals em van avançar el part una setmana», ha començat explicant l'artista.

Per sort, Olivia es troba perfectament. I és que, segons ha explicat la mateixa Soraya Arnelas, si el melic no canvia de color i no li fa mal «no hi ha motiu per operar-la urgentment»

L'artista ha confessat que han provat un munt de remeis per intentar ficar el melic de la seva filla, però que cap no ha funcionat. «Ens va enviar un cinturó especial per poder ajudar el melic que es fiqués cap a dins, però a Olivia li molestava molt i el cinturó li feia mal. No parava de plorar». «També vam recórrer a la tècnica de les àvies de la moneda al melic amb una cinta, però la cinta li feia mal a la pell».

filla de Soraya
Soraya Arnelas mostra a les xarxes socials el problema de la seva filla | INSTAGRAM (@SORAYA82)

Així que, després de diversos intents, tant ella com la parella han decidit deixar les coses com estan. «Hauria de tornar al seu estat original amb el temps, però si no ho fa, al cap de tres anys quan pesi 12 quilos aproximadament, l'operaran».

Aquesta no és la primera vegada que Soraya Arnelas ha de bregar amb una situació semblant. I és que la seva filla Manuela també va néixer amb un problema, però en aquesta ocasió, al fre.

«Ja ens va passar amb el fre de Manuela, que just amb aquesta edat és quan poden posar l'anestèsia als nadons/nens. Abans no és bo perquè l'anestèsia podria causar danys neuronals en nadons, és el que m'ha dit l'especialista».

«I aquesta és la qüestió… Una hèrnia, sense més ni més. Li van controlant i, de moment, només podem esperar. Però ja la veieu, està feliç amb el seu botonet! Com el seu iaio Paco i la seva mami», ha finalitzat la cantant.