Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient

José Ortega Cano i les llàgrimes que confirmen la gravetat del seu estat de salut

Ortega Cano està passant per un dels pitjors moments de la seva vida

José Ortega Cano té molt preocupat tot el seu entorn. I és que, després de veure el torero plorar, els seus éssers estimats no han pogut evitar preocupar-se pel seu estat de salut.

Des que Ana María Aldón va tornar a la vida pública després de gairebé un mes totalment desapareguda, els rumors de separació del matrimoni no han deixat de créixer.

Tot i que tots dos han assegurat que tot està bé, la veritat és que, avui en dia, encara no se'ls ha vist fer vida junts.

José Ortega Cano ha protagonitzat algun escàndol públic. L'últim es va produir el 27 de juliol passat mentre passejava amb el seu fill petit pels carrers de Costa Ballena, Cadis.

Uns reporters de Sálvame s'hi van acostar per preguntar-li sobre les últimes novetats del seu matrimoni, quan el destre va saltar pels aires.

«Què voleu? Que em posi violent? Que vagi a la presó? Que truqui a la Policia? Què voleu, què voleu? Que em deixeu tranquil», cridava amb totes les seves forces Ortega. «Truco ara mateix a la Policia, que em deixeu tranquil».

José Ortega Cano a un photocall
Gloria Camila s'enfronta als periodistes | Europa Press

Ara tota la família de José Ortega Cano està molt preocupada per l'estat de salut del mestre. I és que acaba de sortir a la llum informació que suposarà un abans i un després a les seves vides.

José Ortega Cano s'assabenta de l'exclusiva

José Ortega Cano no entén en quin moment la seva relació amb Ana María Aldón se n'ha anat en orris. El torero s'acaba d'assabentar, a través de Sálvame, que el matrimoni està totalment trencat i que no té solució.

Aquest dimecres, 3 d'agost, Kike Calleja ha deixat anar la gran bomba de l'estiu. I és que tot apunta que el reporter acaba de rebentar la propera exclusiva que la dissenyadora tenia preparada per anunciar-ne la separació.

«Ana María Aldón li ha dit a una persona molt amiga d'Ortega Cano i d'ella que se n'ha anat a Madrid perquè té feina per fer, probablement, vegem d'aquí poc una exclusiva o una entrevista», ha començat explicant el periodista.

«Li ha explicat a aquesta amiga que el seu matrimoni està completament trencat, que no hi ha solució, que no aguanta més i que, per això, se n'ha anat del domicili que té José Ortega Cano a Costa Ballena».

Ana María Aldón
Ana María Aldón decideix separar-se del torero | Telecinco

Calleja també ha parlat sobre les declaracions que va fer Gema Aldón al Deluxe i ha deixat caure que potser tornem a veure la jove molt aviat. «També li ha dit a Gema que encara li queden moltes més coses per donar a la televisió, perquè es vol pagar un màster a Madrid».

«És qüestió de dies o setmanes que Ana María surti a la portada i confirmi la notícia», ha finalitzat el reporter, deixant José Ortega Cano totalment destrossat.

José Ortega Cano preocupa els seus éssers estimats

Després de fer-se pública aquesta informació, ha estat el Rafa Mora mateix qui ha assegurat que tots els éssers estimats de José Ortega Cano estan molt preocupats pel seu estat de salut.

«Ana María hauria pres la decisió de separar-se. Ell té amics a Costa Ballena i ha transmès els seus sentiments a aquesta gent, a la seva gent de confiança. A mi em van dir que Ortega, en un moment donat, va trencar a plorar», ha assegurat el col·laborador.

Fotomuntatge de José Fernando i Gloria Camila.
José Fernando i Gloria Camila, preocupats per la salut del seu pare | CatalunyaDiari

«Em fa respecte explicar aquestes coses sobre el mestre perquè sabeu que hi tinc bona relació. Està molt trist, molt desesperat. Ell ho ha fet tot perquè Ana María es quedés al seu costat, però la realitat és la que és».

«Segons m'explica l'entorn d'Ortega Cano, ella necessita un temps, i els amics estan molt preocupats per l'estat del mestre», ha finalitzat el tertulià, deixant clara la situació