Pla general d'Enrique Ponce amb el rostre seriós i dins d'una plaça de bous

Enrique Ponce deixa plorant Ana Soria després de dir no al que més volia

Ponce pren una decisió inesperada

Enrique Ponce gaudeix del seu festeig al costat d'Ana Soria aliè a tots els rumors que parlen d'un possible casament. La parella és feliç i gaudeix l'un de l'altre amb la mateixa intensitat del primer dia. Tenen plans de futur junts, però per algun d'ells encara hauran d'esperar un temps.

Els que els coneixen asseguren que s'entenen de meravella malgrat la diferència d'edat. Aconsegueixen que la rutina no acabi afectant una relació que està a tota hora al punt de mira dels mitjans. Els rumors i les informacions sense contrastar han estat constants des que es van conèixer fa una mica més de dos anys.

Durant aquest temps, Ponce i la seva xicota han comprovat com els intentaven separar en diverses ocasions. Les notícies que feien referència a crisis, ruptures i mals rotllos van ser freqüents. El silenci es va convertir en la principal arma dels protagonistes contra totes aquestes especulacions.

▶️ Enrique Ponce cuenta la verdad sobre su amistad con Luis Miguel tras su supuesto romance con Paloma Cuevas

Igual que es va donar per fet alguna vegada la seva separació, també s'ha especulat amb la possibilitat que passessin per l'altar. El cap de setmana passat, a Socialité, asseguraven que el torero i la seva noia es casarien abans de finals d'any. La data escollida seria el desembre.

Fins i tot es va detallar el tipus d'enllaç que tenien pensat celebrar. Consisteix en una cerimònia civil, ja que encara està pendent de rebre la nul·litat eclesiàstica. La seva intenció, segons van revelar en aquest programa, seria organitzar una cerimònia íntima, on reunirien els més propers.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Ponce i Soria deixaran per més endavant el casament | GTRES

També s'ha especulat molt amb la presència de les filles del torero en aquest esdeveniment. Les menors encara no coneixen Ana Soria ni tampoc es mostren gaire disposades a acostar-s'hi. Mai van veure amb bons ulls que el seu pare abandonés Paloma Cuevas .

En qualsevol cas, Enrique Ponce ha hagut de suportar molts rumors que només pretenien desestabilitzar la parella. En la mesura del possible van intentar ignorar-los, encara que sempre els arribaven informacions que qüestionaven el seu romanç.

Des d'un primer moment es van adonar que el més convenient era mantenir un perfil baix; aparèixer el mínim possible als mitjans i a les xarxes socials. Només així deixarien d'especular amb les seves vides.

Era una manera de desaparèixer del focus mediàtic. A Almeria, a la terra de l'estudiant de Dret, hi han trobat el lloc perfecte per gaudir del seu amor. De fet, ja haurien adquirit una casa a una de les zones més exclusives de la ciutat.

Hi ha molt poques dades sobre la nova vida del torero allà. Ell evita pronunciar-se, ja que no vol donar peu que d'unes declaracions innocents es puguin extreure titulars cridaners i erronis.

Enrique Ponce descarta per ara el casament

Enric Ponce havia guardat silenci, sense pronunciar-se sobre les possibles noces. Semblava que en mantenir la boca tancada estava confirmant aquesta notícia. Tot i això, alguns mitjans s'encarreguen de desmentir-ho.

Ana Soria i Enrique Ponce passejant
Enrique Ponce i Ana Soria encara no tenen plans per un casament proper | INSTAGRAM: CFANS_ANA

El periodista d'ABC Saúl Ortiz va tenir l'oportunitat de conversar amb Ponce, que li va negar que es casés a finals d'aquest any. És possible que tingui previst contraure matrimoni amb Ana Soria, però ja seria més endavant.

De moment no donen els motius pels quals endarreririen l'enllaç. Però tot fa indicar que esperen que la jove finalitzi els estudis universitaris. No volen que res no pugui desestabilitzar la seva carrera.

Enrique Ponce, a més, ha comprovat els últims dies com relacionaven la seva ex, Paloma Cuevas, amb el cantant Luis Miguel, una notícia que el va agafar per sorpresa. Cal recordar que és íntim amic del mexicà.

  • Si no et vols perdre més notícies i exclusives com aquesta segueix-nos ara mateix a Twitter (punxa aquí), Instagram (punxa aquí) i Facebook (punxa aquí)